Znížené vstupné na Zemplín-Senica

2019-08-08 11:06:33

Milí športový fanúšikovia!

Vedenie futbalového klubu MFK Zemplín Michalovce a.s. sa v rámci "Futbalového týždňa" na Zemplíne rozhodlo znížiť ceny vstupeniek na majstrovský zápas Fortuna ligy medzi Zemplínom a Senicou, ktorý sa uskutoční v sobotu 10.augusta 2019 od 19:00 hod. na štadióne pod Vihorlatom v Michalovciach.

Od 6. do 9.augusta 2019 sa v Michalovciach koná Michalovce CUP 2019, na ktorom sa zúčastňujú mládežnícke tímy do 17 rokov. Najväčšími lákadlami sú bez pochýb španielske veľkokluby FC Barcelona a FC Sevilla. Šesticu tímov dopĺňa grécky Olympiakos Pireus, poľská Legia Varšava a Slovenské farby hája DAC Dunajská Streda a náš MFK Zemplín Michalovce.

Vedenie MFK Zemplín Michalovce si uvedomuje vyššie nároky na financie fanúšikov počas Michalovce CUP-u 2019, a aj takýmto spôsobom chceme prilákať futbalového fanúšika nielen na mládežnícky futbal, ale hlavne na ten mužský.

Srdečne pozývame všetkých športových fanúšikov z blízkeho a ďalekého okolia na majstrovský zápas najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Fortuna ligy, kde na štadióne pod Vihorlatom privítame futbalistov Senice.

MFK Zemplín Michalovce dosiahol v minulej sezóne historické konečné 5.miesto v tabuľke Fortuna ligy a v Slovenskom pohári sa dostal medzi štyri najlepšie kluby. Futbalistom sa hrá oveľa lepšie pred zaplnenými tribúnami, ktoré ich ženú vpred za gólmi a víťazstvami. Domáce prostredie by malo byť 12-tým hráčom, ktorý pomôže k tomu, aby sme na Zemplíne mohli zažiť nezabudnuteľné momenty s klubom, s ktorým sa vieme stotožniť a to je náš rodný Zemplín.

https://www.youtube.com/watch?v=fMEhss7pq5U

MFK Zemplín Michalovce je jediným zástupcom z východného Slovenska v najvyššej futbalovej súťaži. Vo viac ako storočnej histórii nášho klubu sa konečne podarilo dosiahnuť niečo úžasné, čo nám obyvatelia krajských miest ako Prešov alebo Košice v súčasnosti môžu závidieť. Región Zemplín nie sú len Michalovce. Je to región okresov Trebišov, Sobrance, Humenné, Snina, Medzilaborce a Stropkov. Viac ako 350 tisíc Zemplínčanov.

Na tento majstrovský zápas  sme stanovili jednotné vstupné, a to:  na krytú tribúnu je cena 2 € a na nekrytú tribúnu 1 €.  Deti do 120 cm na kryté tribúny vstup zdarma bez nároku na miesto. Deti do 120 cm majú vstup na nekryté tribúny zadarmo, ale je potrebné si vypýtať vstupenku v pokladni pri štadióne.

Príďte podporiť Zemplín, lebo len Spolu sme Zemplín !!!