MatchDay: Trenčín - Zemplín

2020-02-15 12:09:04

-=MATCH DAY=-

Milí fanúšikovia!

Dnes, teda v sobotu 15.februára 2020 po dvoch mesiacoch pokračuje Fortuna liga jarnou časťou. Do konca základnej časti nám ostáva odohrať štyri stretnutia s Trenčínom,  Nitrou, Ružomberkom a Pohroním.

Dnes, teda v Sobotu  15.februára 2020  už od 14:00 hod. nastúpia futbalisti Zemplína  proti futbalistom AS Trenčín. Stretnutie sa odohrá v prechodnom domove AS Trenčín na štadióne pod Dubňom v Žiline. Hrá ôsmy proti piatemu. AS Trenčín má po 18-tich kolách na konte 21 bodov, Zemplín 23 bodov. V 18-stretnutiach strelili Trenčania úctyhodných 29 gólov ale rovnaký počet aj inkasovali. Vidina prvej šestky určite bude dostatočným motivačným faktorom pre domácich poraziť Zemplín a dostať sa pred neho v tabuľke. Naši chlapci cestujú do Žiliny s cieľom nepustiť Trenčín pred seba v tabuľke. Naši chlapci majú za sebou tvrdú prípravu doma ale aj v Turecku, ktorej výsledok sa ukáže v nasledujúcich štyroch zápasoch, ktoré rozhodnú  o tom, kto si zahrá v Skupine o Titul alebo v Skupine o udržanie.

S Trenčínom sme sa v doterajšej histórii zápasov vo Fortuna lige stretli 11 krát, v ktorých sme zaznamenali 6 víťazstiev, 1 remízu a 4 prehry. Zaujímavosťou je, že ani raz sa zápas neskončil 0:0. V tejto sezóne sme sa s Trenčínom stretli v septembri pod Vihorlatom, keď sme po góloch Sidibeho a Turíka vyhrali 2:1. V tomto zápase sa nešťastne zranil Matej Trusa.

Najnebezpečnejšími hráčmi súpera sú 5gólovy záložník Catakovič, 4 góly Roguljic a Bukari. Síce len 3 góly dal Gino van Kessel ale na ďalších 6 prihral. Zo strany Trenčína môžeme očakávať útočný štýl futbalu, na ktorý majú typy futbalistov, rýchlych a technicky dobre vybavených.

Náš brankár Matúš KIRA momentálne drží 270-minútovú sériu bez inkasovaného gólu vo Fortuna lige. Dnes od 14:00 hod. fandíme našim futbalistom

Predpokladaná zostava Zemplína proti AS Trenčín:

Kira - Konstantinidis, Carrillo, Soler, M.Vojtko, Grič, Savvidis, Neofytidis, Koutouriotis, P.Kolesár,  Modibo

AS Trenčín vs. MFK Zemplín Michalovce

Fortuna liga 19.kolo, Sobota 15.február 2020, 14:00 hod.
----------------------------------------------------------------------------------

Stretnutie môžete sledovať cez internet prostredníctvom www stránky huste.joj.sk.

Zemplín do toho !!!

Foto:Robert Andrejov