MATCH DAY: Zemplín-Trnava

2020-06-27 12:11:06

Milí fanúšikovia!
Dnes opäť po týždni sa predstaví Zemplín na domácom štadióne v 3.kole Skupiny o Titul vo Fortuna lige. Pred týždňom sme v hustom lejaku remizovali s Ružomberkom 1:1. Aj na zápas s Trnavou platia tie isté obmedzenia ako pred týždňom a teda dodržania nariadenia o maximálnom počte 500 ľudí na hromadnom podujatí do konca júna 2020 s dodržaním hygienických opatrení a s prekrytím horných dýchacích ciest každého návštevníka. Od 1.júla bude môcť byť na štadiónoch 50 % kapacity.

V prípade ak sa víťazom Slovenského pohára stane Slovan, tak sa bude hrať baráž o tretie miesto v Európskej lige medzi 4.a 7. tímom konečnej tabuľky Fortuna ligy.

Dnes, teda v Sobotu 27.6.2020 od 18:00 hod. nastúpia futbalisti Zemplína na domácom štadióne na majstrovský zápas Fortuna ligy. Ich súperom bude aktuálne sused v tabuľke a to mužstvo FC Spartak Trnava, ktoré ma na konte po 24. kolách 30 bodov. Zemplín na 31 bodov.

V doterajších 12 vzájomných meraniach síl s Trnavou sme 5 krát vyhrali a 7 krát prehrali. Zaujímavosťou je, že medzi Zemplínom a Trnavou vo Fortuna lige ešte nebola remíza.

Trnava po reštarte Fortuna ligy odohrala dva zápasy, ktoré prehrala, najprv v Žiline 2:1, a doma s DAC-om 0:2. Dnes ju čaká Zemplín.

Najlepším strelcom Michaloviec a na delenom treťom mieste v celej Fortuna lige je Sidibe Modibo, ktorý skóroval 8-krát.

Predpokladaná zostava Zemplína proti FC Spartak Trnava:
Dehtiar - Konstantinidis, Carrillo, Grič, Alejandro, Neofytidis, Begala, Žofčák, Kvocera, Popovits, Hovhannysian

MFK Zemplín Michalovce - FC Spartak Trnava
Fortuna liga 3.kolo Skupina o titul, Sobota 27.jún 2020, 18:00 hod.

Informácie k zápasu Zemplín vs MFK Ružomberok
Na tento zápas sa nepredávajú vstupenky. Kapacita do 500 ľudí bude doplnená o držiteľov permanentiek.

K dispozícii je opäť 210 miest pre držiteľov permanentiek a 20 miest pre Fanklub GS52.

Už len štyri dni do začiatku júla, kde už bude môcť byť na štadiónoch 50 % kapacity. Pre tentokrát vám, síce veľmi neradi, ale odporúčame pozrieť si zápas Zemplína s Trnavou v televízii na Dvojke v sobotu od 18:00 hod.

Na štadión sa budú vpúšťať držitelia permanentiek cez dva vstupy. A to vstupom pri sektore D4 od umelej trávy a vstupom pri sektore C4 od kasárni. Vzhľadom k tomu, že na zápase môže byť len približne 300 návštevníkov sme sa aj s organizačných a bezpečnostných dôvodov rozhodli neotvárať brány k parkovisku od umelej trávy poprípade od kasárni. Prosíme využite parkovanie v blízkosti štadióna, či už na Hviezdoslavovej ulici, poprípade pri obchodnom centre Kaufland. Pri týchto dvoch bránach budú pripravené výstražné a vytyčovacie pásky, ktoré navedú ľudí do radu. Prosíme fanúšikov, aby v radoch mali rúško a dodržiavali 2-metrový odstup.
Prosíme všetkých návštevníkov aby pri vstupe na štadión a počas trvania podujatia mali na tvári ochranné rúško na prekrytie horných dýchacích ciest.

Brány sa otvoria hodinu pred zápasom (17:00 hod.) len pre fanúšikov, a do areálu sa bude púšťať postupne po 20 ľudí z každej strany. Aby nedošlo k behu od brány k turniketu a prípadným pádom alebo strkaniciam. Z každej strany pustíme 105 fanúšikov, plus 20 členov fanklubu GS52. Po vstupe do areálu štadióna prosíme fanúšikov aby dodržali pokyny usporiadateľov, ktorí vám pomôžu pri usadení sa podľa pravidiel stanovených hlavným hygienikom. Teda šachovnicovo a s medzerami. Po naplnení kapacity 500 ľudí na štadióne, dostanú usporiadatelia príkaz nevpustiť ďalšie osoby na štadión.