Grič mení Zemplín za Trnavu

2020-07-21 12:51:00

Jakubovi GRIČovi skončila po sezóne na Zemplíne zmluva. Vedenie klubu a hráč sa dohodli, že ju predlžovať nebudú, a dajú tak príležitosť Kubovi posunúť vo svojej kariére ďalej. V drese Zemplína odohral vo Fortuna lige za 5 sezón dohromady 107 zápasov, v ktorých zaznamenal 3 góly a 4 asistencie. Jakubovi ďakujeme za prínos pre futbal na Zemplíne a v ďalšom futbalovom živote mu želáme veľa zdravia a futbalových úspechov.

Fortunaligový klub FC Spartak Trnava získal 24-ročného defenzívneho stredopoliara Jakuba Griča, ktorý v sezóne 2019/2020 pôsobil v Michalovciach. Trnavský klub informoval o novej akvizícii na svojej oficiálnej stránke.

Jeho doterajšia kariéra sa odvíjala najmä v Michalovciach, v roku 2018 bol na hosťovaní v poľskom klube Sandecja Novy Sacz. "Spartak Trnava je na Slovensku pojem. Má vybudované dobré meno nielen u nás, ale aj v zahraničí. Som veľmi rád, že sa stanem jeho súčasťou. Chcem sa čo najskôr dostať do základnej zostavy a odohrať čo najviac zápasov. V Trnave sa chcem zlepšovať a výkonmi pomáhať klubu k dobrým výsledkom," uviedol Grič pre klubovú stránku.

Z príchodu defenzívnej posily je rád aj športový riaditeľ klubu Andrej Kostolanský: "Jakub nás svojimi tohtosezónnymi výkonmi presvedčil, aby sme ho oslovili. Je to defenzívny záložník, ktorý je v prípade potreby využiteľný aj na stopérskom poste. Je to stále pomerne mladý futbalista, ktorý má toho ešte veľa pred sebou, no napriek tomu už má pomerne dosť ligových skúseností."

Zdroj: Profutbal.sk, foto. fscpartaktrnava.sk

Foto:andrejov