Fortuna liga spojila sily s R-GOL.com

2020-07-22 13:55:21

Futbal je tímová hra. Na ihrisku i mimo neho je dôležitá spolupráca. Ak všetko klape, rodia sa veľké víťazstvá. Spoločnosť ÚLK Marketing sa dohodla na spolupráci s futbalovým obchodom R-GOL.com, ktorý pôsobí najnovšie aj na Slovensku a stal sa kľúčovým partnerom Fortuna ligy pri zabezpečení oficiálnej lopty adidas.

R-GOL.com je najväčším futbalovým obchodom v Poľsku, ktorý bol vyhlásený za najlepší internetový obchod u našich severných susedov  v roku 2016. Pochváliť sa však môže aj najväčšou predajňou vo východnej Európe s rozmermi 620 m2, ktorej súčasťou je aj multifunkčné futbalové a zábavné ihrisko.  Príbeh bratov, ktorí obchod zakladali, je inšpiratívny. Hodnoty spoločnosti sú v duchu fair-play. A v rovnakom hesle sa ponesie aj vzájomné partnerstvo.

„Našli sme spoločný cieľ. Partnerstvo vnímam ako obojstranne prospešné. Spojili sme sily s popredným futbalovým obchodom, jedným z lídrov v predaji športových produktov v rámci celej Európy. Teší nás, že pokračujeme s oficiálnou loptou adidas, no zároveň získavame silného partnera, ktorý zabezpečí komplexnú starostlivosť o ligu a naše členské kluby. Do každého klubu dodáme v rámci našej spolupráce 100 ks lôpt adidas UNIFORIA PRO, s ktorými sa bude hrať najbližšia sezóna. Napriek koronakríze sme absolvovali s vedením R-GOL veľmi profesionálne a priateľské rokovania, ktoré vyústili do podpisu zmluvy,“ hovorí prezident ÚLK Ivan Kozák.   

Fortuna liga sa bude aj v novej sezóne hrať na všetkých štadiónoch s loptami adidas UNIFORIA PRO. Hráč mesiaca i víťaz ankety Gól mesiaca sa môže opäť tešiť na nové kopačky. Fanúšikovia Fortuna ligy budú mať vďaka spolupráci s R-GOL.com možnosť zasúťažiť si o vecné ceny.   

„Ďakujeme za takúto spoluprácu. Budeme robiť všetko, čo je v našich silách, aby sme pomohli naplniť naše spoločné ciele. Sme radi, že môžeme byť súčasťou slovenskej Fortuna ligy,“ prezrádza CEO spoločnosti a zakladateľ R-GOL.com Marcin Radziwon.   

Prezident ÚLK Ivan Kozák a CEO spoločnosti R-GOL Marcin Radziwon spečatili spoluprácu podpisom zmluvy.