Ceny vstupeniek a permanentiek na novú sezónu

2020-07-28 11:22:55

Od novej sezóny Fortuna ligy pristupuje klub k zvýšeniu cien permanentiek a vstupeniek. Toto nepopulárne opatrenie sa nerodilo ľahko. Ceny sa dlhodobo zvyšujú vo všetkých sektoroch slovenskej ekonomiky, či už sú to základné potraviny, energie alebo ceny služieb. Od ceny zmrzliny cez parkovné,  vstupné na kúpalisko, do aquaparku  alebo  ostrihanie vlasov.

Participácia fanúšikov futbalových klubov je veľmi dôležitá na celom svete. Zemplín nevynímajúc. Zápas najvyššej slovenskej futbalovej súťaže nemôže byť za cenu veľkej zmrzliny, kebabu alebo obloženej bagety, obrazne povedané. Prevádzka futbalového klubu si vyžaduje množstvo financií na platy hráčov, ktorí nevyrábajú hmotné statky, ale zabezpečujú nezabudnuteľné športové výkony a momenty. Je to špecifický druh služby spojený s lokálpatriotizmom a športovým duchom. My, tí čo už sa nemôžeme stať profesionálnymi futbalistami sa môžeme aspoň tešiť z úspechov svojho klubu, z mesta alebo regiónu, s ktorým sa vieme stotožniť.  Zemplín. Ale bez financií to ide veľmi ťažko.

Vieme, že najradšej by boli všetci ak by sa za zápasy neplatilo a vstupné by bolo voľné. Viete si predstaviť ako by asi ten futbal vyzeral?!

Fanúšik neznamená, že si doma pozriem futbalový zápas svojho klubu v TV. To je len obyčajný divák. Fanúšik je na tribúne a povzbudzuje svojich futbalistov k lepším výkonom, krásnym gólom a víťazstvám. Doma z gauču to ovplyvniť nemôže, ale na štadióne s partiou ďalších kamarátov už áno. Už sme to zažili nejeden krát.  

Ak chceme, aby jediný prvoligový klub z východného Slovenska fungoval aj naďalej a prinášal radosť z najpopulárnejšieho športu na svete futbalu všetkým Zemplínčanom, tak je potrebné ho aj financovať. Každý, kto sa pohybuje pri kolektívnom športe vie, že s prevádzkou športového klubu je spojené množstvo nákladov.  

Nikoho nenútime chodiť na futbal.  Je to dobrovoľné. Môžete ostať doma a pozerať zápasy v televízii, ale prídete tak o nezabudnuteľné futbalové momenty, ktoré sme za posledných 5 rokov vo Fortuna lige so Zemplínom už zažili.

Ďakujeme každému jednému fanúšikovi za podporu. Každým jedným eurom podporíte klub, aby mohol prinášať svojim fanúšikom radosť aj v nasledujúcich rokoch.

Samozrejme všetci držitelia permanentiek zo sezóny 2019/2020, majú nárok na zľavu z novej permanentky v nasledujúcich výškach. Záleží od typu permanentky.

Výšky kompenzácie v eurách:

  • Permanentka na Krytú tribúnu (sektor A-B):  15 €,
  • Permanentka na Nekrytú tribúnu (sektor C-D):  10 €,
  • Senior permanentka: Krytá tribúna (sektor A-B):  7,50 €,
  • Senior permanentka: Nekrytá (sektor C-D): 5 €.

Vzhľadom k tomu, že stále trvá mimoriadna situácia a stále platia hygienické a bezpečnostné opatrenia na futbalových štadiónoch vo forme maximálne 50 % kapacity štadióna so sedením v každom druhom rade.

Uvedomujeme si, že poniektorí budú chcieť permanentky na tie isté miesta ako v minulej sezóne, ale kvôli týmto opatreniam nebude možné uspokojiť každého držiteľa permanentky. Preto počas predaja permanentiek prosíme o zhovievavosť a pochopenie. Kapacita každého sektoru je teda znížená o polovicu. Permanentky sa budú predávať do každého druhého radu. Pre vstupenky platí to isté. Preto počas trvania mimoriadneho stavu prosíme všetkých o rešpektovanie všetkých nariadení vydaných Hlavným hygienikom SR a vládou SR spojených s ochranou pred ochorením COVID-19.

Predaj permanentiek sa uskutoční v pokladni pri sektore D4 v týchto dňoch:

3.8. Pondelok 13:00 - 17:00 hod. (pokladňa pri sektore D4 -prednostné právo pre Perm. 2019/2020)

4.8. Utorok 13:00 - 17:00 hod. (pokladňa pri sektore D4 - prednostné právo pre Perm. 2019/2020)

5.8. Streda 13:00 - 17:00 hod.  (pokladňa pri sektore D4)

Predaj vstupeniek na zápas Zemplín - Trnava:

6.8. Štvrtok sa spúšťa predaj vstupeniek cez Ticketportal.sk

7.8. Piatok 13:00  - 16:00 hod. (pokladňa pri sektore D4)

8.8. Sobota - od 18:00 hod. v pokladni pri štadióne (v deň zápasu nie je možné zakúpiť permanentku, len vstupenky, výkop zápasu o 19:00 hod.)