Matchday: Senica-Zemplín

2020-08-15 11:52:15

Milí fanúšikovia!

Dnes, teda v sobotu 15.augusta 2020 pokračuje Fortuna liga tretím kolom. Naši futbalisti už včera cestovali do Senice, aby dnes boli pripravení na hráčov miestneho futbalového klubu. Bude to súboj posledného s predposledným. Obe mužstva vstúpili do sezóny dvoma prehrami. Senica v druhom kole cestovala do Zlatých Moraviec, kde svoje domáce zápasy hrá ŠKF Sereď. Senica podľahla 0:4, dve žlté a teda červenú kartu už v prvom polčase videl Milan Šimčák, bývalý hráč Zemplína, ktorý pred minulou sezónou prestúpil do Dunajskej Stredy, a toto leto do Senice, a teda dnes nebude môcť pomôcť domácim v zápase proti Zemplínu.

Naši futbalisti sa naposledy stretli so Senicou v novembri minulého roka tiež na jej ihrisku. Zemplín vtedy prehral 0:4. Paradoxom je, že to bol posledný zápas Antona Šoltisa ako trénera MFK Zemplín. Po tejto prehre prebral mužstvo jeho vtedajší asistent Jozef Majoroš. Anton Šoltis si pred novou sezónou zasadol na lavičku Senice, za svojho asistenta si zobral Ivana Lapšanského. Bude to prvá vzájomná konfrontácia týchto "našich" trénerov vo Fortuna lige.

V 14 vzájomných dueloch vo Fortuna lige má Zemplín so Senicou celkom vyrovnanú bilanciu,  a to 5 víťazstiev, 4 remízy a 5 prehier.

Medzi najnebezpečnejších hráčov Senice určite patrí Piroska, Malec, ktorí prišli pred sezónou na Záhorie.

Predpokladaná zostava Zemplína proti Senici:

Dráb - M.Kolesár, Soler, M.Vojtko, Mendez, Neofytidis, Begala, Žofčák, Phillips, Popovits, Sidibe

FK Senica vs. MFK Zemplín Michalovce

Fortuna liga, 3.kolo Sobota 15.august 2020, 19:00 hod.

Stretnutie môžete sledovať cez internet prostredníctvom www stránky huste.joj.sk.

Foto je zo zápasu Zemplín - Senica 3:0 (góly:Trusa, Carrillo, Žofčák, august 2019).
foto:andrejov

Zemplín do toho !!!