Matchday: Zemplín vs Zl.Moravce

2020-08-25 09:31:51

Milí fanúšikovia!
Fortuna liga dnes pokračuje odloženým zápasom zo soboty. MFK Zemplín Michalovce na svojom ihrisku privíta FC ViOn Zlaté Moravce - Vráble. Stretnutie sa malo odohrať v sobotu ale kvôli ŠK Slovanu a pozitívnemu futbalistovi z minulého týždňa, sa museli všetci futbalisti Fortuna ligy podrobiť testovaniu. Našťastie naši futbalisti a futbalisti ZM boli negatívni a budú tak môcť odohrať stretnutie štvrtého kola.

Zo Zlatými Moravcami sme v doterajšej histórii vo Fortuna lige odohrali 14 zápasov s bilanciou 7 víťazstiev, 5 remíz a 2 prehry. Na domácom ihrisku sme so Moravčanmi ešte neprehrali. Veríme, že to bude aj po tomto zápase.
Zlaté Moravce sa pred sezónou, posilnili o niekoľko hráčov, z trhu s voľnými hráčmi podpísali Balaja alebo Čonku. V strede poľa operuje kapitán a bývalý reprezentant Tomáš Ďubek.

Zlaté Moravce majú po troch úvodných kolách na konte 5 bodov za remízy s Pohronm a Trenčínom a víťazstvo nad Slovanom Bratislava z predchádzajúcej soboty, po ktorom sa objavil pozitívne testovaný Slovanista.

Naposledy sme sa stretli s Moravcami ešte v novembri minulého roka, keď sme najprv vyhrávali gólmi Rotu 1:0 a potom aj gólom Kountouriotisa 2:1 ale sedem minút pred koncom vyrovnal Jarovic na konečných 2:2.

Predpokladaná zostava:
Markovic - M.Kolesár, Soler, Vovkun, Vojtko, Neofytidis, Žofčák, Begala, Popovits, Phillips, Sidibe

MFK Zemplín Michalovce - FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble
Fortuna liga 4.kolo, Utorok 25.august 2020, od 19:00 hod.

Vstupenky na zápas si môžete kúpiť do 18:00 hod. cez internet prostredníctvom www stránky Ticketportal.sk
Pokladne pri štadióne sa otvárajú hodinu pred výkopom teda o 18:00 hod.
Výkop stretnutia je o 19:00 hod. Rozhoduje Michal Smolák

Počasie na dnes:

OPATRENIA:

  • pri vstupe na štadión a počas trvania hromadného podujatia je dôležité mať na prekrytie dýchacích ciest rúško, šatku alebo šál.
  • V rámci futbalu platí opatrenie 50 % kapacity štadióna a sedenie v každom druhom rade. Permanentky a vstupenky boli predávané do každého nepárneho radu (1,3,5,7,9). Teda prosíme fanúšikov, aby dodržovali opatrenie, že sa sedí v každom druhom rade. Teda obsadzovať tie miesta, ktoré máte na permanentkách a vstupenkách.
  • fandiť našim futbalistom celých 90 minút :)

Foto: Andrejov

Zostrih z posledného vzájomného zápasu z 2.11.2019

https://www.youtube.com/watch?v=ds1oiJJ1x7I