Matchday: Zemplín - Trenčín

2020-09-12 12:46:57

Milí fanúšikovia! Fortuna liga dnes, teda v sobotu 12.septembra 2020 pokračuje 6.kolom. MFK Zemplín Michalovce na svojom ihrisku privíta aktuálne posledný tím tabuľky - AS Trenčín.

Trenčín v úvodných 4.kolách zaznamenal dva body za remízy v Ružomberku a so Zlatými Moravcami, prehral so Žilinou a naposledy doma so Slovanom 1:2. S Trenčínom sme v doterajšej histórii vo Fortuna lige odohrali 12 zápasov s celkom pozitívnou bilanciou 6 víťazstiev, 2 remízy a 4 prehry. Na domácom ihrisku sme s Trenčínom prehrali naposledy na jari 2016. Veríme, že naši futbalisti natiahnu túto sériu aj po tomto zápase.

Posledný zápas Zemplína s Trenčínom v Michalovciach, 14.9.2020

https://www.youtube.com/watch?v=tXyAcvJBHuc

AS Trenčín má v tíme viacerých kvalitných, technických a rýchlych hráčov. Na hrote operuje vysoký Catakovic, v strede poľa El Mahdoui s Roguljicom, v zadných radoch operujú Šulek a Kapuadi. Fanúšikom sú taktiež známi útočník Depetris a tvorivý záložník Ligeon. Gino van Kessel prestúpil v lete na Cyprus do Ol.Nikosia.

Naposledy sme sa stretli s Trenčínom v prvom jarnom kole tento kalendárny rok, stretnutie sa odohralo v Žiline pred 223 divákmi a skončilo výsokým víťazstvom Trenčína 8:1.

Predpokladaná zostava: Markovic - M.Kolesár, Soler, Vaško, Vojtko, Neofytidis, Žofčák, Begala, Spoljaric, Phillips, Trusa

?? MFK Zemplín Michalovce - AS Trenčin

Fortuna liga 6.kolo, Sobota 12.september 2020, od 19:00 hod.,Rozhoduje Gemzický

➡️ VSTUPENKY:
Vzhľadom k tomu, že je obmedzená kapacita na 500 ľudí na hromadnom podujatí v Michalovskom okrese do 13.9. sa nebudú predávať vstupenky v pokladniach pri štadióne, ale len cez Ticketportal. Vstupenky na zápas si môžete kúpiť LEN CEZ INTERNET do 18:00 hod. cez internet prostredníctvom www stránky Ticketportal.sk

LINK: https://www.ticketportal.sk/event/MFK-Zemplin-Michalovce-AS-Trencin-142314

SHMÚ - Počasie na dnes

➡️ OPATRENIA:

  • pri vstupe na štadión a počas trvania hromadného podujatia je dôležité mať na prekrytie dýchacích ciest rúško, šatku alebo šál.
  • Permanentky a vstupenky boli predávané do každého nepárneho radu (1,3,5,7,9). Teda prosíme fanúšikov, aby dodržovali opatrenie, že sa sedí v každom druhom rade. Teda obsadzovať tie miesta, ktoré máte na permanentkách a vstupenkách.
  • fandiť našim futbalistom celých 90 minút.
Spolu sme Zemplín !!!

Foto: Robo Andrejov