Futbalisti Zemplína pozývajú všetkých svojich fanúšikov na zápas

2020-09-24 15:02:05

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce pozývajú všetkých futbalových fanúšikov na štvrtý domáci ligový zápas v tejto sezóne najvyššej slovenskej futbalovej súťaži Fortuna ligy. Zemplín nastúpi doma proti FK Pohronie. Sobota 26.september 2020, výkop o 19:00 hod. Vidíme sa na Zemplíne !!!

https://www.youtube.com/watch?v=rosof5Q8ok4&ab_channel=MFKZempl%C3%ADnMichalovce

Do konca septembra platí opatrenie v červených okresoch o dočasnom obmedzení počtu návštevníkov na hromadných podujatiach, v okrese Michalovce konaných v exteriéri na maximálne 500 ľudí, našťastie už bez hráčov alebo usporiadateľov.

K dispozícii je teda 500 miest. Jednu časť z tejto kapacity tvoria držitelia permanentiek. Zvyšná kapacita štadióna, teda cca 300 miest bude daná do predaja cez Ticketportal.sk. Po naplnení kapacity 300 miest bude predaj cez internet zastavený a už sa nebudú môcť dať kúpiť ďalšie vstupenky.

Na tento zápas sa nebudú predávať zľavnené vstupenky deň pred zápasom v predpredaji v pokladni pri sektore D4 a ani v deň zápasu. Vstupenky na kryté tribúny si budete môcť zakúpiť jedine cez internet prostredníctvom www stránky Ticketportal.sk,

Ak sa nenaplní kapacita, tak v deň zápasu v dvoch pokladniach pri sektoroch D4 a C4 bude od 18:00 hod. prebiehať dopredaj kapacity do sektorov A1, A2, B1, B2, B3, B4. Ďakujeme za pochopenie.

Link na Ticketportal.sk

https://www.ticketportal.sk/event/MFK-Zemplin-Michalovce-FK-Pohronie