Zápas s DAC bez divákov

2020-10-14 14:43:34

Vážení fanúšikovia MFK Zemplín Michalovce,

ako už isto viete z verejnoprávnych a komerčných médií, tak Krízový štáb SR rozhodol, že od Štvrtka 15.októbra začínajú platiť prísne opatrenia na zmiernenie denných prírastkov ochorenia COVID-19 na Slovensku. Tieto opatrenia sa dotýkajú nielen bežného života, ale aj toho kultúrneho a športového. Od 15.10.2020 začína na celom Slovensku platiť zákaz hromadných podujatí.  

Výnimka platí iba pre zápasy profesionálnych líg (futbal, hokej, volejbal, basketbal, hádzaná – 1.liga), Zápasy sa môžu odohrať, ale len bez divákov. Tieto opatrenia budú platiť až do odvolania.

Predpokladáme, že keď sa zníži denný prírastok infikovaných koronavírusom, sa opäť uvoľnia opatrenia a futbaloví fanúšikovia budú môcť opäť prísť na svoj obľúbený šport na štadióny. Dovtedy vás musíme všetkých poprosiť, aby ste najbližšie dni a týždne boli zodpovední, dávali na seba pozor a Zemplín sledovali len v televízii alebo cez huste.joj.sk.

Na najbližší zápas medzi MFK Zemplín Michalovce a FC DAC 1904 Dunajská Streda, s výkopom v sobotu 17.októbra od 17:00 hod. sa uskutoční bez divákov!

Toto nariadenie platí aj pre držiteľov permanentiek, VIP permanentiek alebo VIP Hosť kartičiek. Na tento zápas nebudú vpustený žiadny diváci. Na tento zápas taktiež samozrejme nebudú v predaji žiadne vstupenky. Tento zápas bude úplne bez divákov. Len hráči, realizačné tímy, rozhodcovia, delegáti, personál štadióna, novinári a potrebné množstvo usporiadateľov.

V mesiaci október odohrá Zemplín na domácom ihrisku iba jeden zápas, a to v sobotu s FC DAC 1904 Dunajská Streda. Práve v tomto období už sme sa mali tešiť na súboj s Dunajskou Stredou. Opäť to mal byť nezabudnuteľný zápas, ktorý by priniesol množstvo skvelých futbalových momentov pre divákov na štadióne. Nezostáva nám nič iné ako rešpektovať nariadenia Krízového štábu a pozrieť si tieto zápasy v bezpečí domova prostredníctvom televíznej obrazovky alebo huste.joj.sk.

Ďakujeme všetkým fanúšikom za pochopenie súčasnej situácie a prosíme vás buďte zodpovední a noste rúška.

Spolu sme Zemplín !!!