Matchday: Nitra - Zemplín

2020-10-24 11:36:22

Milí fanúšikovia!
Dnes, v sobotu 24.októbra 2020 pokračuje Fortuna liga zápasmi 11.kola. Naši futbalisti cestovali už včera ráno na západ republiky, aby boli oddýchnutí a pripravení na svojho dnešného súpera, a to priebežne štvrté mužstvo tabuľky FC Nitra.

Nitra ma po desiatich kolách na konte 14 bodov za tri víťazstva v Žiline, nad Pohroním, nad Sereďou a v Trnave. V poslednom ligovom zápase sa predstavili minulý týždeň v Zlatých Moravciach kde prehrali po hetriku Balaja 3:1.

V doterajšej histórii stretnutí v najvyššej súťaži sme s Nitrou odohrali 8 stretnutí. Bilancia je pozitívna pre Zemplín, 4 víťazstva, 3 remízy a jedna prehra. Posledný vzájomný zápas sme odohrali vo februári tohto roku v Michalovciach, keď sme po góloch Kvoceru vyhrali 1:0.

Trénerom Nitry je Gergely Geri. Najnebezpečnejším hráčom Nitry je bezpochyby gólovo veľmi potentný záložník Michal Fasko, ktorý sa v desiatich kolách presadil už 7 krát. Z celkového počtu strelených gólov Nitry (14) je to rovná polovica. Za Nitru hrá aj bývalý futbalista Zemplína Oliver Podhorin. V tejto sezóne má na konte plnú minutáž a jeden gól.

Stretnutie sa odohrá na štadióne pod Nitrianskym hradom. Stretnutie sa bude hrať bez divákov. Rozhoduje Michal Smolák.

Predpokladaná zostava Zemplína proti Nitre:
Markovic - Kolesár, Soler, Vaško, Popovits, Bednár, Žofčák, Ivanov, Trusa, Tandir, Taiwo

FC Nitra vs. MFK Zemplín Michalovce
Fortuna liga, 11.kolo, Sobota 24.október 2020, 17:00 hod.

Stretnutie môžete sledovať cez internet prostredníctvom www stránky huste.joj.sk.

Fotografia je z posledného vzájomného zápasu z 22.februára 2020, autor: Peter Brendza, na fotografii Milan Kvocera a Oliver Podhorin.

Zemplín do toho !!!