Matchday: Trnava - Zemplín

2020-10-31 09:33:45

Milí fanúšikovia!
Dnes, v sobotu 31.októbra 2020 pokračuje Fortuna liga.
12 kolom sa začínajú odvetné zápasy základnej časti. Naši futbalisti cestovali už včera ráno na západ republiky, aby boli oddýchnutí a pripravení na svojho dnešného súpera, a to priebežne štvrté mužstvo tabuľky FC Spartak Trnava.

Trnava má po jedenástich kolách na konte 16 bodov za päť víťazstiev a jednu remízu. V poslednom ligovom zápase minulý týždeň vyhrali nad Trenčínom 2:0, gól strelil v 79 minúte z penalty Pačinda a skóre uzavrel minútu pred koncom Koša.

V doterajšej histórii stretnutí v najvyššej súťaži sme s Trnavou odohrali 14 stretnutí. Bilancia Zemplína je 5 víťazstiev, 1 remíza a 8 prehier.
Posledný vzájomný zápas sme odohrali v auguste tohto roku v Michalovciach. Bolo to prvé kolo novej sezóny a hneď sme v prvej minúte inkasovali gól od Yaa. Skóre uzavrel ešte v prvom polčase Vlasko. Veríme, že dnes to bude úplne iný zápas.

Trénerom Trnavy je Norbert Hrnčár, ktorý vystriedal po 6.kole nepresvedčivého Mariána Šarmíra. Najnebezpečnejším hráčom Trnavy je Erik Pačinda, ktorý sa v jedenástich kolách gólovo presadil 4 krát, Ján Vlasko 2 krát. Trnava zatiaľ v tejto sezóne nemá vyhláseného strelca, ďalších 7 gólov strelilo 7 rozdielnych hráčov.

Pred touto sezónou sa na trase Michalovce-Trnava udiali štyri prestupy. Po skončení zmlúv na Zemplíne sa Jakub Grič, Kyriakos Savvidis, Dimitris Konstantinidis a posledný v rade bol Peter Kolesár, ktorí rozšírili káder Trnavy.. Takže to bude z tohto pohľadu zaujímavé stretnutie.

Stretnutie sa odohrá v City Aréne v Trnave. Stretnutie sa bude hrať bez divákov. Rozhoduje Erik Gemzický. Výkop o 17:00 hod.

Predpokladaná zostava Zemplína proti Trnave:
Markovic - Siopis, Soler, Vaško, Vojtko, Bednár, Begala, Trusa, Phillips, Taiwo, Tandir

❤️? FC Spartak Trnava vs. MFK Zemplín Michalovce ??
Fortuna liga, 12.kolo, Sobota 31.október 2020, 17:00 hod.

Stretnutie môžete sledovať cez internet prostredníctvom www stránky huste.joj.sk.

Fotografia je z posledného vzájomného zápasu z augusta tohoto roka. Autor Robert Andrejov.

Zemplín do toho !!!