MatchDay: Zlaté Moravce - Zemplín

2020-11-28 11:41:42

-=MATCH DAY=-

Milí fanúšikovia!

Dnes, v sobotu 28.novembra 2020 pokračuje Fortuna liga 15.kolom. Naši futbalisti cestovali už včera po obede na západ republiky, aby boli oddýchnutí a pripravení na svojho dnešného súpera, a to priebežne piate mužstvo tabuľky FC ViOn Zlaté Moravce - Vráble. Výkop o 14:00 hod.

Zlaté Moravce majú po štrnástich kolách na konte 19 bodov za päť víťazstiev a štyri remízy. V poslednom ligovom zápase minulý týždeň prehrali na Slovane 2:1. Za ViOn sa presadil ich kapitán a tvorca hry Tomáš Ďubek.

 V doterajšej histórii stretnutí v najvyššej súťaži sme so Zlatými Moravcami odohrali 15 stretnutí. Bilancia Zemplína je pozitívna, a to: 8 víťazstiev, 5 remíz a iba 2 prehry.

Posledný vzájomný zápas sme odohrali v auguste tohto roku v Michalovciach. Bolo to štvrté kolo novej sezóny a Zemplín v nej zaznamenal prvé najtesnejšie víťazstvo 1:0. Autorom víťazného gólu bol v 14.minúte Ricardo Phillips.

Trénerom Moraviec je 31-ročný Ľuboš Benkovský, ktorý pred tým trénoval aj Trebišov. Najnebezpečnejším hráčom Moraviec je bezpochyby Filip Balaj, ktorý v 14 zápasoch zaznamenal už 10 gólov. Ďalším nebezpečným hráčom je záložník David Hrnčár, ktorý dal 4 góly a na ďalších 6 prihral. Tomáš Ďubek trafil už tri krát do čierneho a na ďalších 5 gólov prihral.

Stretnutie sa odohrá na štadióne ViOnu v Zlatých Moravciach.  Stretnutie sa bude hrať bez divákov. Rozhoduje Adam Somoláni.

Predpokladaná zostava Zemplína proti Zlatým Moravciam:

Markovic - Kolesár, Soler, Vaško, Mendez, Bednár, Begala,  Žofčák, Phillips, Taiwo, Tandir

FC ViOn Zlaté Moravce  vs. MFK Zemplín Michalovce

Fortuna liga, 15.kolo, Sobota 28.november 2020, 14:00 hod.

Stretnutie môžete sledovať cez internet prostredníctvom www stránky huste.joj.sk.

FOTO je z posledného vzájomného zápasu spod Vihorlatu z augusta tohoto roka, keď sme po góle Phillipsa vyhrali najtesnejšie 1:0. Autor fotky: Robert Andrejov

Zemplín do toho !!!