V generálke tesné víťazstvo nad Nowym Saczom

2015-07-11 12:00:00

Žlto - modrí zvíťazili nad poľským MKS Sandejca Nowy Sacz gólom Dominika Kuncu 1:0 (1:0)

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zvíťazili v Poprade na trávniku národného futbalového centra vo svojom piatom prípravnom zápase pred nastávajúcou sezónou nad účastníkom druhej najvyššej poľskej ligy MKS Sandecja Nowy Sacz 1:0 (1:0). O jediný presný zásah sa postaral v 25. minúte Dominik Kunca. 

MFK Zemplín Michalovce - MKS Sandecja Nowy Sacz 1:0 (1:0)

Gól: 25. D. Kunca

MFK ZEMPLÍN: Kira - Perez, Michal Gallo, Podhorin, Šimčák - T. Sedlák - D. Kunca (60. A. Leško), Grič, Turík (60. Morlacchi), M. Koscelník (60. M. Regáli) - Nworah (46. M. Hamuľak)

Tréner MFK Zemplín František Šturma: "Našu generálku hodnotím veľmi kladne, chlapci splnili všetky taktické veci, ktoré sme od nich žiadali. S ich výkonom som spokojný. Viacerí ma prekvapili, čo som pred začiatkom súťaže veľmi rád. Naša výkonnosť vstúpa, čo mi robí dobrú náladu pred štartom ligy. Myslím, že je to správne načasované."  

Pre zverencov trénera Františka Šturmu bol súboj s Nowym Saczom generálkou na úvodné kolo Fortuna ligy, v ktorom v sobotu 18. júla o 19.00 hod. privítajú aktuálneho majstra Slovenska a držiteľa Slovenského pohára FK AS Trenčín.