Víťazný gól Trusu v drese SR 21!

2021-03-25 20:49:22

Slovenskí futbaloví reprezentanti do 21 rokov víťazne vstúpili do prípravného turnaja Antalya Cup v Turecku. Vo svojom prvom zápase zdolali vo štvrtok v Lare tím Uzbekistanu do 23 rokov 2:0. O góly SR sa postarali Matej Trusa a Adam Goljan. Zverenci trénera Jaroslava Kentoša sa na Antalya Cupe ešte stretnú s rovesníkmi zo Severného Macedónska (27. marca, 15.00) a Ukrajiny (29. marca, 17.00).

Uzbekistan 23 - Slovensko 21 0:2 (0:0)

Góly: 56. M. TRUSA, 80. Goljan

SR 21: 1. polčas: Chudý – Kováčik, Tumma, T. Nemčík, M. VOJTKO – Gono, Pokorný, J. Bernát – Kaprálik, M. TRUSA, Iľko. 2. polčas: Chudý – Kováčik (65. Suľa), Malý, Pišoja, Barbora – Nebyla, Múdry, Potoma – Kaprálik (65. M. Kmeť), M. TRUSA (65. Gerebenits), Goljan

Tibor Goljan, asistent trénera SR 21: "Tešíme sa z víťazstva a z toho, že sme neinkasovali gól. Prvý polčas sa odohral viac-menej medzi šestnástkami, bez nejakých veľkých šancí. Mali sme niekoľko ľahkých strát, veľa akcií sme tlačili cez stred. Šancu sme mali po nábehu Paťa Iľka a súper mal tiež len jednu šancu. Do druhého polčasu sme urobili niekoľko zmien, boli sme agresívnejší, zlepšili sme finalizáciu. Dali sme po štandardke gól, potom sme zvýšili na 2:0. Chalani ukázali veci, ktoré sme skúšali v tréningu, niektoré nám vyšli. Boli však aj situácie, ktoré neboli podľa našich predstáv. Dôležité však je, že sme zápas s novotvoriacim sa tímom zvládli a víťazstvo je zaslúžené. Teraz sa budeme pripravovať na Severné Macedónsko a budeme sa chcieť zdokonaliť vo všetkom."

Zdroj: TASR

Foto: futbalsfz.sk