K vstupenke máte testovanie zadarmo

2021-07-19 18:24:00

Štart nového ročníka Fortuna ligy sa nezadržateľne blíži a už túto nedeľu vybehnú na svoj prvý majstrovský duel aj michalovskí futbalisti. Úvodné stretnutie vo svojej siedmej sezóne medzi elitou odohrajú na svojom štadióne proti ambicióznej Dunajskej Strede (so začiatkom o 17. hodine). V nasledujúcich riadkoch vás chceme informovať, za akých podmienok si v súčasnej "covidovej" situácii, ktorá výrazne ovplyvňuje povolenú návštevnosť na štadiónoch, môžete ligový zápas pozrieť na vlastné oči.

Aktuálne je v platnosti nariadenie, že u divákov aj súťažiacich na športových podujatiach potrebný je PCR alebo LAMP test (v oboch prípadoch platí, že nemôže byť starší ako 72 hodín) respektíve antigénový test nie starší ako 24 hodín. Negatívny test na COVID-19 je možné nahradiť potvrdením o očkovaní, či prekonaní tohto vírusového ochorenia. Negatívnym testom ani iným dokladom sa nemusia preukazovať deti do 10 rokov.

Predpredaj vstupeniek na súboj s vicemajstrovským FC DAC 1904 bude prebiehať v piatok 23. júla od 13.00 do 16.00 hod. v pokladni na štadióne pri sektore D4 (na parkovisku od ihriska s umelou trávou). V tomto termíne si taktiež budete môcť obnoviť stratené permanentky, a to na základe dokladu totožnosti a poplatku (5 €, resp. 3 €). Na nasledujúcu sezónu sa nebudú predávať permanentky, k dispozícii na každý domáci zápas žlto-modrých budú podľa vždy aktuálnej epidemiologickej situácie dostupné vstupenky. Prednostne vám odporúčame využívať možnosť zakúpenia si vstupeniek cez internet prostredníctvom stránky Ticketportal.sk.

MFK Zemplín v snahe uľahčiť a zároveň aj prilákať vás fanúšikov, ktorí ste boli neraz dvanástym hráčom michalovského mužstva, spustí v deň stretnutia s Dunajskou Stredou priamo pri vstupe na štadión antigénové testovanie. Každý fanúšik s platnou vstupenkou bude otestovaný úplne zadarmo! Aj preto vás - tých, ktorí budú potrebovať otestovať sa - chceme požiadať, aby ste na štadión prišli s dostatočným predstihom, ideálne zhruba 2 hodiny pred úvodným výkopom.

Na záver dodávame, že podľa aktuálnych nariadení môže športové podujatia v exteriéri navštíviť maximálne 1000 divákov.