Moderná Fan zóna k dispozícii fanúšikom

2021-08-25 20:13:02

Možno ste si to už niektorí všimli, či už prostredníctvom našej sociálnej siete, alebo pred samotným zápasom, od sezóny 2021/22 je divákom k dispozícii aj nová Fan zóna, ktorá patrí medzi najmodernejšie na Slovensku. Fan zóna vznikla vďaka nášmu generálnemu partnerovi a funguje už od zápasu s Dunajskou Stredou.

Všetci návštevníci futbalu sa tak môžu prísť už hodinu pred zápasom, počas neho, ako aj po ňom občerstviť, dať si trebárs pivo, alebo kofolu. „Všetci si uvedomujeme, že diváci chcú určitý komfort. To im nová Fan zóna ponúka, takže veríme, že si postupne diváci na ňu zvyknú a prídu sa tam občerstviť. Súčasťou je samozrejme aj kultúrny program, ktorý bude počas každého zápasu. Týmto by som chcel všetkých divákov, ktorí chcú navštíviť náš najbližší zápas s Trnavou pozvať, aby sa prišli do Fan zóny pozrieť,“ poznamenal marketingový riaditeľ MFK Zemplín Július Kmec.

Súčasťou modernej Fan zóny je jeden z dvoch najkrajších Scoreboardov na Slovensku, ktorý sa otáča. Pred zápasom je otočený k Fan zóne, kde sa otočí aj počas prestávky, či po zápase. „Vieme, že niektoré veci musíme vylepšiť. Všetci však veríme, že každým zápasom to bude lepšie a divák si užije určitý komfort. Pripravujeme samozrejme aj prekvapenia pre návštevníkov. O tých sa dozviete v týždni pred zápasom s Trnavou,“ pokračuje Július Kmec. Všetkých návštevníkov futbalu tak aj týmto chceme pozvať na najbližší ligový zápas, ktorý sa uskutoční jedenásteho septembra s Trnavou. Vo Fan zóne opäť bude kvalitné pivko, kofola, či živá hudba, no a samozrejme, tešiť sa môžete aj na kvalitný futbal v podaní „žlto-modrých“ a ďalších prekvapení, ktoré vám budeme postupne predstavovať...