Starší dorastenci na záver neuspeli v Senici

2015-05-31 12:00:00

Zemplínčania na Záhorí prehrali kruto 0:4, v prvoligovej tabuľke obsadili konečnú piatu priečku.

Starší dorastenci MFK Zemplín Michalovce odohrali v nedeľu napoludnie svoje posledné majstrovské stretnutie v tomto ročníku. V súboji 26. kola Dôvera I. ligy U19 neuspeli na ihrisku Senice, ktorá sa stala celkovým víťazom súťaže, kde prehrali krutým výsledkom 0:4 (0:1). V konečnej tabuľke obsadili peknú piatu priečku so ziskom 38 bodov.

Tréner Albert Rusnák: "Pre nás je to krutý výsledok, pretože nezodpovedá hre, ktorá bola na ihrisku. My sme však na rozdiel od domácich svoje šance nepremenili. Prvý zlomový moment zápasu sa udial za stavu 1:0, kedy sme Senicu trošku zatlačili a mali sme výhodu pokutového kopu, ktorý Jozef Vajs nepremenil. Keby sme premenili svoje stopercentné šance, tak určite neprehráme, ale gól by sme nedali asi ani do rána. Výsledok ma mrzí, lebo je veľmi krutý. Kto nebol na zápase, tak si povie, že to bolo jednoznačné, ale herne sme vôbec nezaostávali. Boli tam aj chyby pri góloch, ale dva sme si dali vlastné. Futbal sa hrá na góly, my sme nedali ani jeden, tak sme prehrali."

FK Senica - MFK Zemplín Michalovce 4:0 (1:0)

Góly: 14. vlastný J. Vaško, 56. M. Kosorín (11 m), 62. Nemček, 64. Otrísal

MFK ZEMPLÍN: Prysiazhniuk - J. Vaško, M. Kolesár, Kimák, J. Straka - Fedyna, Ilinjo, Havrila - J. Vajs (60. P. Kolesár), Bavoľár (65. D. Sopata), J. Andrejko