Na ViOn už bez pandemických obmedzení!

2022-03-17 18:21:19

Diváci od pondelka môžu zaplniť plné hľadisko štadiónov.

Od 14. marca sa zrušili všetky pandemické obmedzenia na hromadných podujatiach. Diváci tak môžu zaplniť plnú kapacitu štadióna. My tak môžeme urobiť už v sobotu devätnásteho marca, kedy o 15.00 hod. privítame FC ViOn Zlaté Moravce.

Povinnosť nosenia respirátorov však ostáva zachovaná. Rušenie opatrení na hromadných podujatiach sa malo uskutočniť až koncom marca. „Aktuálna epidemická situácia je charakterizovaná poklesom v počtoch prípadov naprieč vekovými skupinami, ako aj stabilizáciou situácie v zdravotníckych zariadeniach. Pristupujeme preto k úprave harmonogramu uvoľňovania opatrení. Epidemickú situáciu ďalej pozorne monitorujeme a operatívne pristúpime k prípadnej potrebe úpravy opatrení pri zhoršení či zlepšení epidemickej situácie,“ konštatovalo ministerstvo zdravotníctva.

Pre vstup na štadióny platí režim základ. Nie je potrebné preukázať sa očkovaním, testom či prekonaním ochorenia Covid-19. Vstupenky na sobotňajší duel si môžete zakúpiť v predajnej sieti Ticketportál, alebo priamo pred zápasom na štadióne. Pokladne sa otvárajú hodinu pred zápasom.