Zmierlivý výsledok v modelovanom zápase

2022-03-23 18:46:16

Michalovskí futbalisti si zahrali proti sebe.

V ideálnom slnečnom počasí odohralo A-mužstvo MFK Zemplín Michalovce v stredu popoludní modelovaný zápas, ktorým východniari aspoň sčasti vyplnili reprezentačnú prestávku. Kormidelník Norbert Hrnčár, ktorý duel hraný na trávnatej C-ploche štadióna zároveň aj rozhodoval s píšťalkou v ruke, videl v akcii presne 22 zverencov. Z rôznych príčin mu v tomto stretnutí chýbali Martin Kolesár, Igor Žofčák, Matej Vajs, Matúš Marcin či dvojica Zoran Záhradník - Dávid Petrík, ktorá má aktuálne reprezentačné povinnosti v národnom tíme do 17 rokov.

Hrací čas súboja, v ktorom boli hráči rozdelení na "červených" a "zelených", bol dvakrát 30 minút a brankári si v ňom dlho držali čisté konto. Góly začali padať až po zmene strán, kedy sa najprv po individuálnej akcii presadil Sebastián Gembický a v závere zariadil pomyseľnú deľbu bodov peknou hlavičkou Daniel Magda.

Zemplínčanov čaká do konca týždňa náročný program v podobe dvojfázových tréningov vo štvrtok aj v piatok, následne budú mať počas víkendu dva dni voľna a od budúceho pondelka sa už začnú pripravovať na ďalší ligový zápas, v ktorom opäť nastúpia na svojom trávniku, keď ich súperom bude FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa.

Červení - Zelení 1:1 (0:0)

Góly: Gembický - D. Magda

ČERVENÍ: Kozhukhar - Artabe, Ranko, F. Vaško - Kotula, M. Begala, Oshima, Méndez - Gembický, Yilmaz, Peňa

ZELENÍ: B. Száraz - D. Magda, Šuľa, Volanakis, J. Sova - Shimamura - Beso, Ntotis, Kanu, Popovits - Toševski

Foto: Róbert Andrejov