Kožuchar so štvrtým čistým kontom

2022-04-26 16:34:56

Michalovský brankár všetky nuly vychytal na jar.

V prvej desiatke brankárov s čistými kontami má michalovský MFK Zemplín už dvojnásobné zastúpenie. Na delené ôsme až desiate miesto sa po sobotňajšom štvrtom čistom konte prepracoval Andrij Kožuchar.

Ukrajinský brankár v službách MFK Zemplín vychytal všetky nuly v jarnej časti, rovnako ako on majú na svojom konte štyri čisté kontá aj Matúš Kira zo Zlatých Moraviec a Michal Šulla zo Slovana Bratislava. Na siedmom mieste je náš ďalší brankár Benjamín Száraz, ktorý vychytal na jeseň ešte o jedno čisté konto viac. Prvé miesto patrí so sedemnástimi čistými kontami brankárovi Spartaka Trnava Dominikovi Takáčovi. Na druhom mieste je golman Ružomberka Ivan Krajčirík a tretie miesto patrí Martinovi Jedličkovi z Dunajskej Stredy.

Brankári s čistými kontami vo Fortuna lige
1. Dominik Takáč (FC Spartak Trnava) 17. 2. Ivan Krajčírik (MFK Ružomberok) 15. 3. Martin Jedlička (FC DAC 1904 Dunajská Streda) 8. 4. Andrej Chovan (ŠK Slovan Bratislava) a Michal Kukučka (AS Trenčín) po 7. 6. Henrich Ravas (FK Senica) 6. 7. Benjamiín Száraz (MFK Zemplín Michalovce) 5. 8. Andrij Kožuchar (MFK Zemplín Michalovce), Matúš Kira (FC ViOn Zlaté Moravce) a Michal Šulla (ŠK Slovan Bratislava).