Defenzívny pilier predĺžil zmluvu

2022-06-22 20:11:02

Stopér Michal Ranko zostáva v metropole Zemplína.

Opora zadných radov a pri absencii Igora Žofčáka aj zastupujúci kapitán Michal Ranko si bude dres michalovského MFK Zemplín obliekať aj v blížiacej sa prvoligovej sezóne. Skúsený stredný obranca pochádzajúci z Trenčína predĺžil s východniarmi kontrakt o jeden rok, teda do leta 2023.

"S chlapcami v kabíne si rozumieme, je tu dobrá partia a čo je najdôležitejšie, vedenie klubu aj tréneri mali o moje služby záujem. To sú hlavné dôvody, prečo som sa rozhodol podpísať novú zmluvu. Keďže mi nevyšlo zahraničie, nemal som dôvod odchádzať niekde inde. Dúfam, že nový ročník dopadne pre naše mužstvo lepšie ako ten predošlý, ale všetko ukážu až prvé majstrovské zápasy. Dôležitý bude začiatok súťaže, od toho sa to všetko bude odvíjať. Myslím si, že v mužstve je chuť sa zlepšovať a ísť do hornej šestky, takže bude to len na nás, ako k tomu pristúpime," vyjadril sa 28-ročný odchovanec trenčianskeho futbalu.

Raňo ako jediný z michalovského kádra zasiahol v minulej sezóne do všetkých ligových stretnutí, čo znamená, že na svoje konto si pripísal 32 štartov. V nich zaznamenal bývalý hráč Dubnice, Nemšovej, Nového Mesta nad Váhom, Zlatých Moraviec, Senice, poľského Lublinu a Skalice jeden gól.

Foto: Róbert Andrejov