V domácej rozlúčke výhra starších dorastencov

2015-05-20 12:00:00

Zverenci trénera Alberta Rusnáka porazili Banskú Bystricu 2:1, o michalovské góly sa postarali Ján Andrejko a Martin Bednár.

V stredu popoludní nastúpili starší dorastenci MFK Zemplín Michalovce na predohrávku 25. kola Dôvera I. ligy U19 na domácej pôde proti Banskej Bystrici. Na hlavnom ihrisku si s FK Dukla poradili najtesnejším rozdielom 2:1 (2:0) a rozlúčili sa so svojimi fanúšikmi plným bodovým ziskom, keďže bolo to ich posledné domáce vystúpenie v tejto sezóne. Na Michalovčanov čaká už len záverečný duel na pôde už istého víťaza súťaže Senice.

Tréner Albert Rusnák: "Zápas bol plne v našej réžii, mali sme tam viacero pekných akcií, dali sme dva pekné góly, hlavne ten druhý bol po ukážkovej akcii. S prvým polčasom som bol celkom spokojný, v úvode toho sme prestriedali a hra trochu upadla. Hostia hrozili len po štandardných situáciách, v závere sa im podarilo znížiť a bolo to trošku nervózne. Ale zápas sme bez problémov zvládli do víťazného konca, som rád, že sme sa rozlúčili s našimi fanúšikmi víťazstvom. V bráne dostal príležitosť mladý Slávik, ktorý môže ešte chytať za U16 a zvládol to veľmi dobre. Chcel by som vyzdvihnúť aj Straku, ktorý podal fantastický výkon, keď v takých bude pokračovať, tak vyrastie z neho výborný futbalista."

MFK Zemplín Michalovce - FK Dukla Banská Bystrica 2:1 (2:0)

Góly: 17. J. Andrejko, 33. M. Bednár - 77. Klačan

MFK ZEMPLÍN: D. Slávik - J. Vaško, M. Kolesár, M. Janočko, J. Straka - M. Bednár, Ilinjo, Havrila - L. Tóth (52. Vajs), Bavoľár, J. Andrejko (50. P. Kolesár)

Najbližší program MFK Zemplín:

Nedeľa 31. mája o 11.00 hod.: Senica - Michalovce (26. kolo)