Aj Kolesár predĺžil zmluvu s MFK Zemplín

2022-07-20 16:02:51

Obratom však zamieril na hosťovanie do Trebišova.

V michalovskom klube pokračujú s budovaním kádra do budúcnosti a predlžovaním kontraktov. Ďalším z hráčov, ktorí si vyslúžili novú zmluvu, je aj pravý obranca Martin Kolesár (narodený 10. decembra 1997 v Trebišove). Po Igorovi Žofčákovi služobne druhý najstarší hráč MFK Zemplín sa s vedením žlto-modrých dohodol na spolupráci do leta roku 2024.

"Kole" prišiel do Michaloviec ešte na začiatku dorasteneckého veku z materského Slavoja Trebišov a v A-mužstve MFK Zemplín sa začal objavovať v priebehu sezóny 2016/17, v ktorej aj debutoval vo Fortuna lige - bolo to v súboji 23. kola na pôde Trenčína (11. marca 2017). Doteraz odohral v našej najvyššej súťaži spolu 54 stretnutí bez gólového zápisu. Ešte pred ligovou premiérou získaval prvé seniorské ostrohy v treťoligových Veľkých Revištiach, kde bol na hosťovaní v jeseni 2016.

Teraz mieri tento pravý obranca na ďalšie hosťovanie, a to do rodného Trebišova, kde by mal v druhej lige naberať zápasovú prax do konca aktuálneho ročníka. V predchádzajúcej sezóne totiž odohral iba dva ligové duely, keďže bol dlhodobo mimo hry kvôli zranenému kolenu.

Foto: Róbert Andrejov