Ženský tím v súboji o prvé miesto neuspel

2015-05-18 12:00:00

Na ihrisku Kysuckého Lieskovca prehrali Michalovčanky hladko 0:4 a na prvé miesto strácajú už tri body.

Prvú bodovú v jarnej časti zaznamenali v sobotu popoludní hráčky michalovského ženského tímu, ktoré v súboji 17. kola druhej ligy žien skupiny Východ prehrali na pôde Kysuckého Lieskovca 0:4 (0:2). V šlágri celej jarnej časti, v ktorom sa hralo o prvé miesto, prehrávali už do prestávky dvojgólovým rozdielom, po polčase dostali ešte ďalšie dva góly. 

Tréner Miroslav Kučera: "V prvom rade sa chceme svojim fanúšikom ospravedlniť za výkon a výsledok. Bol to pre nás deň ´blbec´. Všetko sa to začalo tým, že sa nám pokazil autobus a museli sme hneď niekoľkokrát vynútene stáť. Po príchode do Kysuckého Lieskovca ešte pár minút pred zápasom kosili ihrisko a vyznačené boli iba autové čiary, rohové zástavky boli osadené asi v desiatej minúte stretnutia... Dievčatá sa nemali kde umyť a osprchovať, pretože na štadióne netiekla voda, tak sa museli umývať v neďalekom penzióne, aj to len v studenej vode. To všetko zapríčinilo, že dievčatá neboli na zápas dostatočne koncentrované, a tak to aj dopadlo."

FK REaMOS Kysucký Lieskovec - MFK Zemplín Michalovce 4:0 (2:0)

Góly: 28. a 40. Svrčková, 63. Mihaldová, 70. Valášková

MFK ZEMPLÍN: Forraiová - Strellová (84. Slivovská), Oláhová, Baníková, Kondašová (60. Šarvancová) - Bačová, Lukčíková, Šimková (67. Capiková), Stredná - Jeleneková, Koflanovičová (77. Belišová)

Najbližší program MFK Zemplín:

Sobota 30. mája o 15.00 hod.: Lučenec - Michalovce (19. kolo)

Sobota 6. júna o 15.00 hod.: Michalovce - Bziny (20. kolo)

Sobota 13. júna o 11.00 hod.: Michalovce - Liptovský Mikuláš (dohrávka 18. kola)