Starší dorastenci neuspeli na pôde Prešova

2015-05-16 12:00:00

V metropole Šariša prehrali Michalovčania 0:2 a zaknihovali iba druhú porážku v jarnej časti prvej ligy.

V súboji 24. kola Dôvera I. ligy U19 na prešovskej pôde sa Michalovčanom nedarilo. Starší dorastenci MFK Zemplín neuspeli na ihrisku Tatrana po výsledku 0:2 (0:0), keď oba góly inkasovali v druhom polčase. Pekná osemzápasová séria bez prehry sa tak skončila, Zemplínčania po tejto porážke klesli v tabuľke na šiestu priečku.

Tréner Albert Rusnák: "Počas celého zápasu sme mali prevahu v držaní lopty, ale len po šestnástku. Vpredu sme boli úplne jaloví, nevedeli sme prekonať obranný val súpera, ktorý bol zatiahnutý na vlastnej polovici a hral na rýchle brejky. Keby sa hralo na držanie lopty, tak sme jasní víťazi zápasu, ale hrá sa na góly, Prešov nám ich strelil dva, my ani jeden, tak sme prehrali. Škoda, lebo herne to nebolo zlé, ale bez strely na bránu sa vyhrať nedá. Vypracovali sme si jedinú šancu, ktorú mal Andrejko, keď obišiel z kraja troch hráčov, ale šancu spálil. Zápas veľmi nevyšiel našim stopérom, v útoku nám citeľne chýba zranený Bellás, Bavoľár sa zatiaľ nevie presadiť."

1. FC Tatran Prešov - MFK Zemplín Michalovce 2:0 (0:0)

Góly: 61. J. Hreha, 66. M. Staško

MFK ZEMPLÍN: Prysiazhniuk - J. Vaško, A. Kuľha, M. Janočko, J. Straka - Ilinjo, M. Bednár, P. Kolesár - Vajs (64. D. Petro), Bavoľár (64. M. Zlacký), J. Andrejko

Najbližší program MFK Zemplín:

Streda 20. mája o 14.00 hod.: Michalovce - Banská Bystrica (25. kolo)

Nedeľa 31. mája o 11.00 hod.: Senica - Michalovce (26. kolo)