Proti ViOnu budeme rozdávať peniaze!

2023-03-02 15:29:00

Toto sme tu ešte nemali, na sobotňajšom zápase budeme rozdávať peniaze. 

A že na východe nič nie je. Jeden sponzor zo Zemplína, ktorý nechce byť menovaný sa rozhodol zatraktívniť zápas MFK Zemplín so Zlatými Moravcami. Keďže má rad aj futbal a vie, že nás čaká dôležitý zápas, tak aj takýmto spôsobom by chcel prilákať futbalových fanúšikov na poriadny prvoligový futbal a vytvoriť tak skvelú atmosféru. Ako klub vítame jeho aktivitu. My jeho aktivitu ešte doplníme tak, že každý výherca si odnesie okrem jeho finančného príspevku aj náš bavlnený šál Zemplína.

Desať fanúšikov dostane po 30€, dvaja fanúšikovia po 50€ a jeden si odnesie rovných 100€! Toto nie je hoax, toto je realita. Toto sme tu fakt ešte nemali.

Do tejto súťaže budú zaradení len tí fanúšikovia, ktorí vlastnia permanentku a tí, ktorí si na tento zápas zakúpia vstupenky, či už cez Ticketportal.sk alebo v pokladniach pri štadióne v minimálnej hodnote 1 euro. Cez polčas vylosujeme z týchto všetkých fanúšikov 13 šťastlivcov. Sektor, rad a miesto zverejníme na veľkoplošnej obrazovke v polčase zápasu.

Výhercovia si svoje výhry môžu vyzdvihnúť hneď po zverejnení v pokladni pri štadióne pri sektore D4 na základe zakúpenej vstupenky, ktorú vymenia za výhru. Jediná podmienka je vyzdvihnúť si výhru do 90. minúty zápasu. Po skončení zápasu nevyzdvihnuté výhry prepadávajú v prospech našej futbalovej mládeže.

SPOLU SME ZEMPLÍN!