Voľné lístky pre žiakov základných škôl

2023-05-03 08:53:30

Špeciálna akcia pre žiakov základných škôl.

Futbalový klub MFK Zemplín Michalovce pripravil pre žiakov základných škôl v okrese Michalovce špeciálnu akciu. Dovoľujeme si vašej škole ponúknuť voľné vstupenky pre vašich žiakov na domáce zápasy MFK Zemplín v zostávajúcej sezóne Fortuna ligy 2022/2023. 

Ak máte medzi svojimi žiakmi športovo nadané deti alebo športovcov, ktorých by mohla zaujímať najvyššia futbalová súťaž na Slovensku, alebo pre ktorých je šport každodennou voľno časovou aktivitou, ponúkame pre nich vstupenky na domáce zápasy MFK Zemplín zadarmo. Normálne sa tieto vstupenky predávajú v hodnote 3 eur. Touto akciou chceme prilákať k nám na štadión aj tie deti, ktoré by aj chceli prísť, ale z rôznych dôvodov nemôžu. Výber žiakov je na samotnej škole, teda na učiteľoch a učiteľkách.

Pred každým domácim zápasom, ktorý sa hrá väčšinou v sobotu popoludní dávame možnosť vašej škole využiť tento náš benefit pre vašich žiakov. Vstupenky sú pre žiakov do 15 rokov na tribúnu B10. Výber žiakov je na samotnej základnej škole. Stačí o ne požiadať v tom týždni, kedy sa hrá domáci zápas MFK Zemplín - do štvrtka do 12:00 hod. na mail: marketing@mfkzemplin.sk. Na každý zápas je limit pre jednu školu maximálne 15 vstupeniek. Vstupenky platia len pre žiakov do 15 rokov, neplatia pre ich rodičov alebo učiteľov. Dospelý si môže dokúpiť vstupenku v pokladni pri štadióne v deň zápasu. Váš email bude potvrdený a pripravené vstupenky si pre vašich žiakov môžete vyzdvihnúť v piatok, deň pred zápasom na sekretariáte klubu od 8:00 hod. na Hviezdoslavovej ulici č. 5 a ešte v ten deň dať vašim žiakom.

Spolu sme Zemplín!