Hlasujte za Igora Žofčáka

2023-05-11 19:57:29

Igor Žofčák je zaradený medzi najlepších ľavých záložníkov.

V jubilejnom tridsiatom ročníku samostatnej slovenskej ligy prichádza Fortuna liga so zaujímavou fanúšikovskou aktivitou. Hľadá totiž najlepšiu jedenástku našej ligy za ostatných 30 rokov jej existencie. Hlasovať pritom môžu všetci fanúšikovia na webe 30rokov.fortunaliga.sk.

Do nominácie sa dostalo 66 futbalistov (6 brankárov, 24 obrancov, 24 stredopoliarov, 12 útočníkov), z ktorých si môžu fanúšikovia vybrať výslednú jedenástku. Uvedený výber futbalistov vznikol jednak na základe vyhodnotenia ankiet Jedenástka roka alebo neskôr Jedenástka sezóny, a jednak na základe výberu komisie, zloženej zo zástupcov ÚLK, futbalových expertov, historikov a novinárov. Je v nej aj náš kapitán Igor Žofčák, za ktorého môžete hlasovať pod postom ľavý záložník.

Cieľom fanúšikovskej ankety je zabaviť fanúšikov a priblížiť im najzvučnejšie mená domácej futbalovej scény počas 30-tich rokov samostatnej futbalovej ligy. Preto je pri každom futbalistovi uvedený jeho stručný popis a najväčšie úspechy. Hlasovanie trvá do 22. mája 2023. Každému hlasujúcemu príde do zadaného mailu grafika s jeho výberom najlepšej jedenástky tridsaťročnice. Vyberte si vašu ideálnu Jedenástku a zapojte sa do hlasovania o ceny, ako sú dres svojho klubu s podpismi hráčov, oficiálna lopta adidas Al Rihla, či VIP vstupenky na zápas svojho klubu. Najlepšia Jedenástka za ostatných 30 rokov samostatnej slovenskej ligy podľa fanúšikov bude odhalená na slávnostnej premiére dokumentu o slovenskej lige, ktorá sa bude konať 30. mája 2023.