Bezgólová remíza starších dorastencov

2015-03-27 12:00:00

Bod si doviezli z Ružomberka, kde mali v prvom polčase prevahu oni, v druhom pre zmenu domáci futbalisti.

V predohrávanom stretnutí 17. kola Dôvera I. ligy U19 zaknihovali starší dorastenci bezgólovú remízu na ihrisku Ružomberka, ktorý uzatvára prvoligovú tabuľku. Zemplínčania sú v nej aktuálne na ôsmej priečke so ziskom 21 bodov, ale majú o jeden odohraný zápas navyše.

Tréner Albert Rusnák: "Bol to bojovný a upracovaný futbal. V prvom polčase sme mali my tri-štyri vyložené gólové šance, dvakrát išiel Jozef Vajs sprava a zľava na bránu, ale neprekonal domáceho brankára. Po prestávke si súper vypracoval nejaké pološance, hlavne po štandardných situáciách, mal optický tlak. Dopúšťali sme sa faulov na vlastnej polovici, po ktorých zahrávali Ružomberčania štandardky, keďže cez polčas do hry nasadili vysokého hrotového útočníka, ktorý nám trošku robil problémy. Ale myslím si, že remíza je spravodlivá, lebo boli dva rozdielne polčasy, keďže v prvom polčase sme mali my viac z hry a v druhom zase domáci išli viac za víťazstvom svojou bojovnosťou."

MFK Ružomberok - MFK Zemplín Michalovce 0:0

MFK ZEMPLÍN: Prysiazhniuk - M. Kolesár, A. Kuľha, M. Janočko, Mikovčík - Ilinjo, M. Bednár, Fedyna - Vajs (84. T. Lukáč), Bellás (65. Bavoľár), J. Andrejko (57. D. Sopata)

Najbližší program MFK Zemplín:

Streda 1. apríla o 10.00 hod.: Michalovce - Slovan Bratislava (18. kolo)

Sobota 11. apríla o 11.00 hod.: Žilina - Michalovce (19. kolo)

Sobota 18. apríla o 11.00 hod.: Michalovce - Bardejov (20. kolo)

Foto: P. Graf