Ženy doma v dohrávke porazili Spišiačky

2014-11-10 12:00:00

Spišskú Novú Ves zdolali hladko 4:0, keď do čierneho triafali Simona Lukčíková, Zita Baníková, Andrea Komáriková a Juliána Šimková.

Ženské družstvo MFK Zemplín Michalovce zvíťazilo v sobotňajšom dohrávanom stretnutí 1. kola druhej ligy skupiny Východ na domácom ihrisku nad Spišskou Novou Vsou presvedčivo 4:0. V úvodnom polčase zápasu hraného v Lastomíre skórovali Simona Lukčíková a Zita Baníková, po zmene strán prikrášlili michalovské víťazstvo Andrea Komáriková a Juliána Šimková. Triumfom nad týmto súperom si Zemplínčanky upevnili druhú priečku v tabuľke, na vedúci Kysucký Lieskovec strácajú šesť bodov, avšak k dobru majú duel s OŠK Bziny, ktorý bol odložený na neurčito. 

MFK Zemplín Michalovce - FK Spišská Nová Ves 4:0 (2:0)

Góly: 12. Lukčíková, 18. Baníková, 61. Komáriková, 77. Šimková

MFK ZEMPLÍN: Forraiová - Strellová (67. Kondašová), Oláhová, Baníková, Kučerová - Bačová, Jeleneková, Lukčíková, Stredná (72. Belišová) - Koflanovičová (62. Šimková), Komáriková (77. Bobaľová)

V jesennej časti (ak sa neodohrá duel s Bzinami) už zverenky kormidelníka Miroslava Kučeru nemajú na programe žiadne stretnutie. Jarnú časť by mali odštartovať v sobotu 28. marca 2015 domácim súbojom so Spišskou Novou Vsou.