Rezerva na záver jesene doma remizovala

2014-11-09 12:00:00

V súboji s Bardejovskou Novou Vsou mal michalovský tím obrovskú prevahu, avšak gól nedal, tak sa zrodil bezgólový výsledok.

V nedeľu dopoludnia odohrali svoj posledný duel v jesennej časti hráči B-mužstva MFK Zemplín Michalovce. V zápase 16. kola tretej ligy skupiny Východ na svojej umelej tráve privítali tabuľkového suseda Bardejovskú Novú Ves, s ktorou napokon zaknihovali bezgólovú remízu.

Od začiatku to bola hra mačky s myšou, Zemplínčania mali jednoznačne navrch. Avšak do prvej veľkej šance zápasu sa dostali hostia, v 4. minúte vystrelil z ľavej strany Kiseľ do žrde Raškovej brány. To však bolo zo strany Šarišanov všetko, vo zvyšnom priebehu duelu sa hra odvíjala takmer výlučne na polovici hostí, ktorí sa bránili zubami-nechtami. V prvom polčase však Michalovčania nemali žiadnu tutovku, zaujali len nebezpečné, ale nepresné strely Andrejka a Leška. Po zmene strán prevaha rezervy ešte stúpla, tréneri poslali na ihrisko Turíka, ktorý oživil hru domácich. V 54. minúte mal obrovskú šancu na strelenie gólu Koscelník, ale jeho strelu vyrazil gólman Kačmár, ktorý neskôr dobre zasiahol aj pri hlavičke striedajúceho Devečku. Potom mal ešte dve veľmi dobré príležitosti Koscelník, no skórovať nedokázal, tak B-mužstvo doma stratilo ďalšie body.

MFK Zemplín Michalovce B - ŠK Milénium 2000 Bardejovská Nová Ves 0:0

ŽK: 28. J. Humeník, 45. Jančošek, 63. Jaš (všetci Bardejovská Nová Ves)

Rozhodoval: Greško - 100 divákov

MFK ZEMPLÍN B: Raška - L. Jacko, M. Janočko, Šimčák, Lechman - M. Koscelník, Gamkrelidze, Calvo, A. Leško (46. Turík), J. Andrejko (60. A. Devečka) - Tubonemi

ŠK MILÉNIUM 2000: L. Kačmár - Hlad (84. M. Bajus), Jaš, Virgala, Knap (61. Murcko) - Iľko (90+. M. Mihalik), Šott, Luščák, Kiseľ - J. Humeník, Jančošek

Ďalšie majstrovské zápasy odohrajú Michalovčania až na jar, tú by mali odštartovať v nedeľu 15. marca na domácej pôde so súperom z Lipian.