Rezervné mužstvo remizovalo v Sabinove

2014-09-14 12:00:00

Z pôdy Slovana si vezie bod za remízu 3:3, aj keď blízko bolo i k výhre, pretože ešte v 82. minúte viedlo o dva góly.

Rezerve MFK Zemplín Michalovce sa podarilo pretrhnúť nepriaznivú sériu šiestich zápasov bez bodového zisku, keď na ihrisku MFK Slovan Sabinov remizovali 3:3 (0:1). Veľmi blízko však boli aj k trom bodom, pretože v závere vyhrávali 3:1, no domácim sa podarilo vyrovnať.

Najskúsenejší hráč B-mužstva Adrián Devečka: "Mohli sme vyhrať, súper bol zdolateľný, avšak nezvládli sme záver stretnutia. Na druhej strane konečne sme zabodovali, strelili sme tri góly a získali jeden plusový bod. V prvom polčase sme mohli dať dva góly, namiesto toho sme inkasovali po hlavičke. V úvode ovplyvnil zápas rozhodca, ktorý mal vylúčiť domáceho hráča, pretože ten rukami zabránil gólu, ale nato sa nechceme vyhovárať. V druhom polčase sme preskupili rady, prešli sme na systém 3-5-2 a priebehu vyše štvrťhodiny sme strelili tri góly. Na 1:1 vyrovnal Pavol Bellás, ktorý využil samostatný nájazd, do vedenia nás poslal Stanislav Danko krásnym gólom z priameho kopu do šibenice a tretí gól dal po skrumáži Hector Tubonemi. Ak si hráči zoberú z chýb ponaučenie a už tie chyby nikdy neurobia, tak to bude dobré, ak nie, tak sa nikde neposunieme."

MFK Slovan Sabinov - MFK Zemplín Michalovce B 3:3 (1:0)

Góly: 32. M. Andraščík, 83. Popovec (11 m), 87. Vranko - 47. Bellás, 56. S. Danko, 64. Tubonemi

ŽK: 71. Vranko - 57. Calvo

Rozhodoval: Karaffa - 200 divákov

MFK SLOVAN: Vinclér - Dedina (72. Janiga), Cárik, M. Andraščík (75. Želinský), Sochovič - T. Futej, Bašista, P. Kolpák, Popovec - Vranko, Ľ. Kolpák

MFK ZEMPLÍN B: Holienčin - L. Jacko, Gamkrelidze, A. Devečka, Lechman - J. Kiss (46. Sarik), Calvo (76. Kimák), S. Danko, M. Koscelník - Tubonemi, Bellás (67. Gromenko)

Zvyšné výsledky 8. kola a aktuálnu tabuľku III. futbalovej ligy skupiny Východ nájdete TU.

Najbližší program MFK Zemplín:

Sobota 20. septembra o 16.00 hod.: Michalovce B - Vysoké Tatry (9. kolo)

Utorok 30. septembra o 16.00 hod.: Plavnica - Michalovce B (10. kolo)

Nedeľa 5. septembra o 10.30 hod.: Michalovce B - Humenné (11. kolo)