Mladší dorastenci z Bardejova s troma bodmi

2014-09-14 12:00:00

Získalo ich družstvo U17, ktoré na hornom Šariši triumfovalo 2:1. Celok U16 podľahol Partizánu 0:1, navyše nepremenil pokutový kop.

V sobotu dopoludnia odohrali na bardejovskej pôde zápasy 6. kola prvoligoví mladší dorastenci MFK Zemplín Michalovce. Vo východniarskom derby zaknihovali jedno víťazstvo a jednu prehru. O trojbodový zisk sa postarali hráči tímu U17, ktorí v závere otočili výsledok a vyhrali 2:1 (0:1). Nedarilo sa družstvu U16, ktoré podľahlo Partizánu 0:1, keď za bezgólového stavu zahodil pokutový kop Martin Vaško.

U17

Asistent trénera Tomáš Kozár: "Hralo sa na úzkom ihrisku, preto bolo veľa osobných súbojov, čo viac vyhovovalo domácim, ktorí sú známi svojou agresívnejšou hrou. Ale chlapci sa s tým dokázali vysporiadať, bojovali a hrali celkom dobre. Prvý polčas sme však prehrali, po chybe pri rohovom kope Bardejova rozhodca odpískal v prospech domácich pokutový kop a bolo 1:0. V druhom dejstve sme už na ihrisku dominovali, Partizán odišiel kondične a boli sme jednoznačne lepším tímom. Súpera sme nepustili do žiadnej šance, zahrával asi iba tri rohy, s ktorými sme si však poradili. Vyrovnať sa nám podarilo po akcii Zlackého s Horváthom, keď druhý menovaný prestrelil brankára. Potom sme mali viacero nádejných prečíslení, ktoré boli zastavené ofsajdovými verdiktmi rozhodcov. Na chlapcoch však bolo vidieť, že chcú víťazstvo strhnúť na svoju stranu a výsledkom ich aktivity bol krásny gól Zlackého minútu pred koncom, ktorý parádnym half-volejom nedal brankárovi žiadnu šancu."

Partizán Bardejov - MFK Zemplín Michalovce 1:2 (1:0)

Góly: 25. Pangrác-Piter (11 m) - 69. A. Horváth, 79. M. Zlacký

MFK ZEMPLÍN: Dráb - D. Sopata, Poprik, Vojtovič, D. Špak - A. Horváth, Lehotský (68. Ciganoc), P. Kolesár, T. Lukáč (51. R. Kiš), R. Lukáč - M. Zlacký

Zvyšné výsledky 6. kola a aktuálnu tabuľku Dôvera I. ligy U17 nájdete TU.

U16

Asistent trénera Jaroslav Dargaj: ...hlas doplníme

Partizán Bardejov - MFK Zemplín Michalovce 1:0 (0:0)

Gól: 68. Gduľa

MFK ZEMPLÍN: D. Slávik - M. Duška, P. Novák, Manduľák (48. Gužiňák), Vrábeľ - M. Vaško, Hospodár, Saxa (58. M. Fedor) - Ebský (71. Lašík), Matuščák, Polačko (58. O. Paluba)

Zvyšné výsledky 6. kola a aktuálnu tabuľku Dôvera I. ligy U16 nájdete TU.

Najbližšie stretnutia odohrajú Michalovčania v sobotu 20. septembra o 11. hodine (U17) a 13.15 hod. (U16) na domácom ihrisku proti Ružomberku.