Mladší dorastenci doma s výhrou aj prehrou

2014-08-27 12:00:00

Na vlastnej pôde privítali Podbrezovú, družstvo U17 zdolalo súpera hladko 3:0, celok U16 mu podľahol tesne 0:1.

V stredu popoludní nastúpili mladší dorastenci MFK Zemplín Michalovce na dohrávané domáce stretnutia 3. kola Dôvera I. ligy U17 a U16. Na svojej umelej tráve privítali ŽP Šport Podbrezová a podarilo sa im získať tri body. O tie sa postarali hráči U17, ktorí zdolali "železiarov" rozdielom triedy 3:0 (0:0), tím U16 doma neuspel a prehral 0:1 (0:0).

U17

Asistent trénera Tomáš Kozár: "Trošku sme sa obávali toho, ako pristúpia k zápasu chlapci po minulotýždňovom turnaji. Bolo dobré, že sme na koniec Michalovce Cupu porazili Duklu Praha, určite by ich výkon bol iný, keby sa prehralo. Nastúpili sme bez troch hráčov základnej zostavy, ale tí, ktorí ich nahradili, tak bojovali a zastali si svoje miesto. Chlapci sa opäť utvrdili v tom, že ak budú na ihrisku makať, bojovať a odovzdajú futbalu všetko, tak príde dobrý výsledok. V úvode druhého polčasu sme dali tri pekné góly, potom sme ešte mali niekoľko náznakov šancí, ale gól sme už nedali. V samom závere trafili hostia brvno, inak žiadne gólové príležitosti nemali. Zvíťazili sme zaslúžene, dúfam, že v takýchto výkonoch budeme pokračovať aj naďalej a výsledky sa určite dostavia. Máme nato, aby sme v súťaži zdolali každého súpera."

MFK Zemplín Michalovce - ŽP Šport Podbrezová 3:0 (0:0)

Góly: 43. a 49. R. Lukáč, 56. D. Petro

MFK ZEMPLÍN: D. Slávik - D. Sopata, Poprik, Vojtovič, D. Petro - A. Horváth (57. Vinc), Ciganoc (70. Struňak), M. Vaško (67. Lehotský), T. Lukáč, R. Lukáč - M. Zlacký (67. Š. Sabol)

U16

Asistent trénera Jaroslav Dargaj: "" ...hlas doplníme

MFK Zemplín Michalovce - ŽP Šport Podbrezová 0:1 (0:0)

Gól: 68. Lavrík

MFK ZEMPLÍN: T. Majerník - Gužiňák (62. Marcinčák), D. Špak, M. Fedor (53. Matuščák), Ebský - Vrábeľ - Hospodár, Princz - O. Paluba, Polačko (50. M. Duška), Naď

Najbližšie zápasy odohrajú michalovské výbery v utorok 2. septembra na ihrisku bratislavského Slovana. Družstvo U17 nastúpia o 13. hodine, celok U16 o dve hodiny neskôr.