Michalovce Cup: Na deti čaká Futbalová škôlka

2014-08-13 12:00:00

Tešíme sa, že vám môžeme počas tohto ročníka ponúknuť malú fanzónu.

Príďte sa vyblbnúť

Súčasťou sprievodných aktivít turnaja Michalovce Cup bude okrem vylepšených možností občerstvenia aj viacero iných atrakcií. Na deti čaká nafukovací hrad a maľovanie na tvár. Skalní futbaloví fanúšikovia si budú môcť zakúpiť rôzne suveníry a v stánku CK Futbalový sen im hostesky pomôžu naplánovať si celú futbalovú dovolenku.

Novinkou bude Futbalová škôlka pre deti od 5 do 10 rokov, ktorú povedú naši tréneri s cieľom nielen deti zabaviť, ale aj vyhľadať nové malé talenty. Aktivity v škôlke sa budú realizovať na ihrisku C za novou tribúnou každý deň od 17.00 do 18.00. Výnimkou je finálový deň turnaja, kedy sa škôlka začne o 15.00 a skončí o 16.00.

Ak ste sa zatiaľ nezapojili do žiadnej súťaže, máte šancu vyhrať lístky na rôzne zápasy na našom Facebooku. Pripravili sme si pre vás zdieľaciu aj vedomostnú súťaž. Tiež môžete skúsiť šťastie v súťaži rádia Šírava.

Príďte sa pozrieť na vychádzajúce hviezdy svetového futbalu. MFK Zemplín Michalovce sa teší na vašu účasť na Michalovce Cup 2014. El Clásico sa na Zemplíne predsa nehrá každý deň. Zopakujeme si zemplínsku vlnu z minulého roka?

Už čoskoro viac informácií o pripravovanej tombole s hodnotnými cenami od CK Futbalový sen, Heinekenu či Hotelu Mousson.