V poslednom zápase rezerva nezaváhala

2014-06-15 12:00:00

Naplno zabodovala na pôde Spišského Podhradia, kde vďaka dvom presným zásahom Adriána Leška zvíťazila 2:1.

V nedeľu podvečer odohral svoj posledný majstrovský súboj v tejto sezóne rezervný tím MFK Zemplín Michalovce. Ten v sa zápase 30. kola štvrtej ligy skupiny Východ predstavil pod Spišským hradom, na ihrisku Spišského Podhradia. Aj v tomto dueli potvrdili Zemplínčania výbornú formu, keď triumfovali 2:1 (2:1) a zaknihovali šiestu výhru za sebou, vďaka čomu dosiahli najlepšie umiestnenie v histórii - skončili na tretej priečke o skóre pred Vysokými Tatrami.

Tréner Tomáš Kozár: "Na našich chlapcoch bolo vidieť, že to bol posledný zápas sezóny. Domáci viac bojovali a boli agresívnejší, ale po hernej stránke sme boli my jednoznačne lepší. Dali sme dva rýchle góly zásluhou Adriána Leška, domácim sa podarilo z prísnej penalty znížiť. Potom sme mali niekoľko nebezpečných prechodov do útoku, ktoré sme však nedotiahli do konca, finálna fáza bola slabšia. Strelami zo šestnástky to ešte skúšali aj Kristián Hirka a Michal Lechman, ale neuspeli. V závere sme mohli aj inkasovať, ale pri šanci domácich dobre zasiahol brankár Vratko Holienčin. Teší ma, že sme opäť zvíťazili, ďakujem chlapcom za sezónu a gratulujem im k výbornému tretiemu miestu aj postupu do tretej ligy."

MŠK Spišské Podhradie - MFK Zemplín Michalovce B 1:2 (1:2)

Góly: 44. Franko (11 m) - 29. a 37. A. Leško

Rozhodoval: Zvolánek - 300 divákov

MŠK: Franko - Blahovský, Papcun, Janík, Gonda - Ferenc, Kacvinský, M. Komara (56. Tirpák), Greňa (80. Sýkora) - Pokrivčák, E. Maliňák

MFK ZEMPLÍN B: Holienčin - Mikovčík, Podhorin, A. Devečka, Lechman - V. Kostovčík (46. D. Horňák), Havrila (63. M. Mindžák), Ilinjo, A. Leško, J. Andrejko - Hirka (73. Karch)

Zvyšné výsledky 30. kola IV. futbalovej ligy skupiny Východ a konečnú tabuľku nájdete TU.