V gólovej prestrelke starší dorastenci remizovali

2014-05-20 12:00:00

V Žiline zaknihovali v pozmenenej zostave hokejový výsledok 4:4, hoci štyrikrát v stretnutí viedli.

V utorok popoludní dohrávali stretnutie 24. kola Dôvera I. ligy hráči staršieho dorastu (U19) MFK Zemplín Michalovce na ihrisku Žiliny. S tímom z vrchných priečok tabuľky remizovali po divokom priebehu 4:4 (2:1), keď vyrovnávajúci gól inkasovali v poslednej minúte. Michalovčania nastúpili pod Dubňom v omladenej zostave, pretože trénerovi Albertovi Rusnákovi chýbali hráči, ktorí majú v tomto týždni maturitné povinnosti.

Tréner Albert Rusnák: "Bol to dobrý zápas. Mrzí nás, že sa nám ho nepodarilo vyhrať, pretože sme až trikrát vyhrávali. Chlapci však podali kvalitný výkon, mali sme veľmi dobrý prechod do útoku a dali sme štyri krásne góly. Škoda, že sme dva razy inkasovali po štandardných situáciách. Potešilo ma to, že s družstvom, ktorý patrí medzi špičku na Slovensku, sme odohrali vyrovnanú partiu, v niektorých momentoch sme dokonca boli aj lepším tímom. Mladí chlapci z U17 - Sarik, Bellás, Straka - naskočili do zápasu veľmi dobre, Kuľha dokonca odohral celý duel."

MŠK Žilina - MFK Zemplín Michalovce 4:4 (1:2)

Góly: 12. Slaninka, 66. Puček (11 m), 75. a 90. Gorelčík - 20. Micovčák, 39. J. Andrejko, 69. Vajs, 86. L. Tóth

MFK ZEMPLÍN: M. Janočko - Ďurik, A. Kuľha, M. Janočko, Mikovčík - Ilinjo, Micovčák (84. Bellás), Havrila (60. Sarik) - Vajs, L. Tóth, J. Andrejko (80. J. Straka)

Ostatné výsledky 24. kola Dôvera I. ligy U19 a aktuálnu tabuľku nájdete TU.

Najbližšie majstrovské stretnutie odohrajú Zemplínčania v sobotu 24. mája o 11. hodine na vlastnej pôde proti prešovskému Tatranu.