Rezerva tesne prehrala na pôde Vysokých Tatier

2014-05-04 12:00:00

Na ihrisku v Kežmarku zaknihovali Michalovčania porážku 1:2, hoci v úvode zápasu viedli po góle Martina Regáliho 1:0.

Rezervné mužstvo MFK Zemplín Michalovce neuspelo v súboji 24. kola štvrtej ligy skupiny Východ na ihrisku v Kežmarku s domácim tímom Vysokých Tatier, ktorým podľahlo tesne 1:2 (1:1). 

Tréner Tomáš Kozár: "Prvých dvadsať minút bolo z našej strany dobrých, dokázali sme sa aj ujať vedenia, keď Regáli dostal prihrávku za obranu, loptu si spracoval a obstrelil brankára k vzdialenejšej žrdi. Potom sa v rovnakej šanci ocitol aj Hirka, ale v tutovke zlyhal, a v druhom polčase zahodil nájazd i Regáli. Za stavu 1:1 trafil tyčku Leško, ten istý hráč mohol v poslednej minúte aj vyrovnať na 2:2. Domáci si nevypracovali žiadne šance, v druhom polčase boli v našej šestnástke iba raz a hneď z toho bola penalta, ktorú však Kira zneškodnil, ale z následnej dorážky domáci skórovali. Prvý gól dali takisto z pokutového kopu. Toto, čo dnes opäť predviedli rozhodcovia, tak to je na zamyslenie. Vylúčili nám Mikovčíka, ktorý počas celého zápasu urobil tri iba fauly a uvidel dve žlté karty, odpískali proti nám dve jedenástky, mňa cez polčas vykázali na tribúnu. Domácim neudelili ani jednu žltú kartu. Toto, čo sa deje v štvrtej lige, tak to nemá obdobu. Je to doslova poľovačka na náš tím a našich mladých hráčov. Vážne uvažujeme nad tým, že na posledné tri zápasy k súperom nevycestujeme. Radšej dáme peniaze na mládež, ako ich zbytočne minúť na cestu."

FK Starý Smokovec-Vysoké Tatry - MFK Zemplín Michalovce B 2:1 (1:1)

Góly: 42. Stanislav (11 m), 64. Šproch - 11. M. Regáli

ŽK: 29. Mikovčík, 53. Micka, 88. M. Regáli (všetci Michalovce B)

ČK: 81. Mikovčík (Michalovce B)

Rozhodoval: Fabíny - 100 divákov

FK: Hajovský - R. Novák, Compeľ, M. Dulovič, V. Baláž - Bednarčík (72. Mart. Palguta), Buc, Sirko, L. Compeľ, Šproch - Stanislav (90. Šimšaj)

MFK ZEMPLÍN B: Kira - L. Jacko, V. Kostovčík (67. M. Devečka), A. Devečka, Mikovčík - J. Kiss, Gamkrelidze, Micka (55. Havrila), A. Leško, M. Regáli - Hirka (71. T. Kolesár)

Ostatné výsledky 24. kola IV. ligy skupiny Východ a aktuálnu tabuľku nájdete TU.

Najbližší program MFK Zemplín:

Nedeľa 11. mája o 10.30 hod.: Michalovce B - Plavnica (25. kolo)

Sobota 17. mája o 10.30 hod.: Svit - Michalovce B (26. kolo)

Nedeľa 25. mája o 10.30 hod.: Michalovce B - Svidník (27. kolo)