Ženy doma remizovali s Bardejovom

2014-05-04 12:00:00

S lídrom tabuľky zaknihovali remízu 1:1, o gól v sieti Partizána sa postarala kapitánka Simona Lukčíková.

V sobotu popoludní nastúpili na svoje ďalšie majstrovské meranie síl aj hráčky ženského družstva MFK Zemplín Michalovce. Tie na domácom ihrisku v Lastomíre privítali v súboji 17. kola druhej ligy skupiny Východ lídra tabuľky z Bardejova, s ktorým sa napokon rozišli zmierlivo po remíze 1:1 (1:0).

Bardejovčanky potvrdili svoje kvality, boli futbalovejším tímom, ale skóre otvorili Zemplínčanky, ktorých do vedenia poslala v 12. minúte kapitánka Simona Lukčíková. Potom si obe družstvá vytvorili niekoľko dobrých príležitostí na vsietenie gólu, ale toho sa hŕstka divákov vo veternom počasí dočkala až v 68. minúte. Vyrovnávajúci presný zásah zaznamenala hosťujúca Chladeková, ktorá sa postarala o zaslúženú deľbu bodov.

MFK Zemplín Michalovce - Partizán Bardejov 1:1 (1:0)

Góly: 12. Lukčíková - 68. Chladeková

MFK ZEMPLÍN: Hoľanová - Oláhová, Belišová, Jeleneková, Kučerová - Saboviková, Lukčíková, Trochanová, Bačová - Koflanovičová (90. Šimčáková), Fialková (69. Hudáková)

Ďalší výsledok 17. kola II. ligy žien skupiny Východ:

Liptovský Mikuláš - Spišská Nová Ves 0:4, Halič mal voľno

Tabuľka po 17. kole:

Najbližšie majstrovské stretnutie odohrajú zverenky trénera Miroslava Kučeru v nedeľu 11. mája o 15. hodine v Spišskej Novej Vsi.