Domáce remízy mladších dorastencov

2014-05-03 12:00:00

Michalovčania sa zmierlivo rozišli s Trenčanmi, družstvo U17 zaknihovalo výsledok 0:0, celok U16 1:1.

Mladší dorastenci MFK Zemplín Michalovce sa počas prvej májovej soboty predstavili na domácom ihrisku, kde nastúpili na zápasy 9. kola Dôvera I. ligy proti AS Trenčín. S tímami spod hradu Matúša Čáka sa rozišli zmierlivo, keď celok U17 remizoval 0:0 a družstvo U16 1:1 (1:0).

U17

Tréner Adrián Devečka: "Dnes sme videli výborný zápas, Trenčín potvrdil svoju kvalitu a ukázal, že má najlepší herný prejav v celej súťaži. Mal viac z hry, šance boli na oboch stranách. Niekedy sme zbytočne strácali lopty, boli sme málo trpezliví, mali sme dlhšie podržať loptu a viac si poprihrávať. Spokojnosť môžem vysloviť s defenzívou, ale opäť ma sklamali naše štandardné situácie, ani jeden roh sme nekopli dobre."

MFK Zemplín Michalovce - AS Trenčín 0:0

MFK ZEMPLÍN: M. Janočko - Halagan, M. Janočko, Kimák - J. Vaško, M. Bednár, Sarik, P. Kolesár, J. Straka - Chimaľ, Bellás

U16

Asistent trénera Tomáš Kozár: "Mali sme výborný vstup do zápasu, v prvom polčase sme hrali asi najlepšie v tejto sezóne. Hneď v úvode vystrelil René Lukáč len do žrde, ale potom po trme-vrme v šestnástke otvoril skóre Marek Zlacký. V druhom polčase mali mierne navrch Trenčania, ktorí hrali veľmi dobre. Som rád, že moji zverenci zodpovedne pristúpili k zápasu, verím, že takto budú aj naďalej. Škoda, že nedokážeme počas celých osemdesiatich minút podať taký výkon, stále sa objavia aj hluché minúty, na tom musíme ešte popracovať."

MFK Zemplín Michalovce - AS Trenčín 1:1 (1:0)

Góly: 18. M. Zlacký - 46. Stručka

MFK ZEMPLÍN: Slávik - D. Sopata, A. Kuľha, Poprik, Vinc - T. Lukáč (63. Šmajda), Lehotský, Ciganoc - A. Horváth, M. Zlacký, R. Lukáč

Najbližšie majstrovské stretnutia odohrajú michalovské výbery na vo štvrtok 8. mája ihrisku Banskej Bystrice, družstvo U17 nastúpi o 11. hodine, celok U16 o dve hodiny neskôr.