Starší dorastenci na úvod sezóny prehrali

2013-08-03 12:00:00

V Červeníku nad Trnavou síce vyhrávali rýchlym gólom Martina Koscelníka, ale domáci skóre duelu otočili.

Prvé majstrovské vystúpenie novej sezóny majú za sebou prvoligoví starší dorastenci MFK Zemplín. V sobotu nastúpili na ihrisku v Červeníku proti domácemu Spartaku Trnava, na ktorého napokon nestačili po prehre 1:2 (1:1).

Tréner Branislav Sokoli: "Dokázali sme sa rýchlo ujať vedenia, keď sa už v siedmej minúte presadil po rohu hlavou Koscelník, ale potom sme prestali behať bez lopty, domáci zvýšili nasadenie a po štvrťhodine hry vyrovnali po peknej, ale chytateľnej strele. Naši obrancovia hrali nedôrazne, stopéri nedostupovali k protihráčom a to nás stálo lepší výsledok, pretože tak sme dostali oba góly. Za nepriaznivého stavu sme mali niekoľko náznakov šancí na vyrovnanie, ale chýbal lepší dôraz vo finálnej fáze. Domáci získali tri body zaslúžene, pretože mali väčšiu chuť po víťazstve, my sme podali bezduchý výkon."

FC Spartak Trnava - MFK Zemplín Michalovce 2:1 (1:1)

Góly: 15. M. Šuchančok, 70. Kadlečík - 7. M. Koscelník

MFK ZEMPLÍN: Holienčin - Ďurik (62. Hirka), D. Horňák, J. Šimko, Šimčák (23. T. Tomko) - Grič, Micovčák (68. L. Tóth) - M. Koscelník, Turik, A. Leško - T. Kolesár

V najbližšom kole sa Michalovčania predstavia na domácom ihrisku, keď v sobotu 10. augusta o 11. hodine privítajú Podbrezovú.