Starší dorastenci víťazne v Podbrezovej

2013-06-11 12:00:00

V poslednom zápase sezóny vyhrali 4:3 a umiestnili sa v tabuľke na výbornej tretej priečke.

Starší dorastenci MFK Zemplín Michalovce odohrali v stredu popoludní záverečný duel tejto sezóny v Podbrezovej. Na ihrisku ŽP Šport zvíťazili hokejovým výsledkom 4:3 (4:1), čím si vybojovali historicky najlepšie umiestnenie od postupu do najvyššej dorasteneckej súťaže a skončili na výbornom 3. mieste. Na Horehroní nepochodili mladší dorastenci, ktorí tam prehrali 0:2 (0:0), a obsadili konečnú 5. priečku.

Starší dorastenci U19

Tréner Branislav Sokoli: "Až na rozpačitý úvod, v ktorom sme skoro inkasovali úvodný gól, sme boli jednoznačne lepším družstvom. Výborne sme kombinovali, predovšetkým prvý polčas bol z našej strany vynikajúci. Zaslúžene sme otočili skóre duelu, pričom druhý, tretí a štvrtý gól sme strelili v rozmedzí štyroch minút. Od 35. minúty sme hrali presilovku o jedného hráča, keďže rozhodca vylúčil domáceho brankára za faul na Leška. Do prestávky sme mohli skórovať aj šesťkrát. Po zmene strán chceli chlapci zvýšiť svoje vedenie, až priveľmi sa tlačili dopredu, ale góly dali domáci. Avšak viac šancí si nevypracovali, naše víťazstvo je úplne zaslúžené. Gratulujem chlapcom k výbornému výkonu, víťazstvu a predovšetkým ku konečnej tretej priečke v tabuľke."

ŽP Šport Podbrezová - MFK Zemplín Michalovce 3:4 (1:4)

Góly: 3. Furman, 56. Galo, 73. Jakuba (11 m) - 13. a 32. M. Koscelník, 33. A. Leško, 36. Sochanič (11 m)

ČK: 35. Kozárik (Podbrezová)

MFK ZEMPLÍN: Kira - Ďurik (56. T. Kolesár), Sochanič, D. Horňák, Šimčák - Harvila, Grič - M. Koscelník, Turik, A. Leško - J. Štofík

 

Mladší dorastenci U17

Tréner Ján Gajdoščík: "Bol to bojovný zápas, chlapci už boli poriadne unavení, pretože v priebehu ôsmich dní to bolo pre nich už štvrté majstrovské vystúpenie. Hneď v prvej minúte mal šancu na strelenie gólu Vajs, ďalšiu dobrú príležitosť zahodil Tóth. V druhom polčase sme inkasovali náhodný gól a v úplnom závere Podbrezová poistila svoju výhru gólom z pokutového kopu."

ŽP Šport Podbrezová - MFK Zemplín Michalovce 2:0 (0:0)

Góly: 62. Svitek, 77. Zachar (11 m)

MFK ZEMPLÍN: Holienčin - J. Vaško, M. Janočko, M. Kolesár, J. Andrejko - Ferko, Havrila, J. Hreha (58. Sarik) - L. Tóth, Vajs (66. A. Kuľha), J. Straka