V Michalovciach v sobotu zatvoria niektoré ulice

2016-02-26 12:00:00

V priebehu úvodného jarného zápasu Michaloviec s Trnavou budú v okolí futbalového štadióna zvýšené bezpečnostné opatrenia.

V Michalovciach sa na sobotňajší zápas 20. kola najvyššej slovenskej futbalovej súťaže medzi MFK Zemplín s FC Spartak Trnava pripravuje aj mesto v súčinnosti s políciou. Súčasťou bezpečnostných opatrení bude podľa hovorkyne michalovského úradu Ivety Palečkovej aj uzatvorenie niektorých ulíc. "Vzhľadom na súčasný stav a formy narúšania priebehu športových podujatí a jeho predpokladaný vývoj, za účelom zabezpečenia verejného poriadku, ochrany života a majetku, Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Michalovciach uzatvorí Ulicu P. O. Hviezdoslava od vjazdu na zadné parkovisko OC Kaufland, po križovatku ulíc Hviezdoslavova a Terézie Vansovej a taktiež vstup z ulíc L. N. Tolstého a S. H. Vajanského, a to v čase od 15:30 do 19:00, keď je predpokladaný koniec zápasu. Zároveň upozorňujeme vodičov, že nebude možné parkovať na Hviezdoslavovej ulici vo vyznačenej zóne a na parkoviskách v areáli futbalového štadióna a v jeho tesnej blízkosti," uviedla Palečková. Vedenie mesta odporúča návštevníkom futbalového zápasu využiť parkovacie miesta v okolí - parkovisko pri OC Zemplín, OC Kaufland, pri zimnom štadióne, parkovisko pri predajni Volkswagen či parkovisko pri Cintoríne. 

Na záver pridávame Návštevný poriadok športového podujatia na štadióne MFK Zemplín, ktorým sa musí riadiť každý návštevník michalovského futbalového štadióna počas súťažného zápasu.