Marek Mihok a Jozef Brudňak do Humenného

2013-02-26 12:00:00

Útočník Maroš Bačík, michalovský odchovanec, to v týchto dňoch futbalovo skúša v exotickom Thajsku.

Aj zimná príprava ŠK Futura Humenné sa dostala do druhej polovice. Káder treťoligistu sa konsoliduje, isté sú zatiaľ dve nové tváre, podoba kádra však ešte uzavretá nie je. Naposledy humenský víťazný zápas v Stropkove.

Dvaja Michalovčania

Humenský treťoligista v priebehu zimnej prípravy avizoval, že chce svoj káder posilniť, aby záchranárske práce v jarnej odvete zvládol. Prvou novou tvárou sa stal Dárius Popik, humenský odchovanec, ktorý svoje mládežnícke obdobie absolvoval v košických farbách, naposledy hosťoval v Liptovskom Mikuláši. Ďalšie dve nové mená pre ŠK Futura Humenné do jarnej časti sa spájajú s MFK Zemplín Michalovce. Pod Vihorlatom budú v jarnej odvete k dispozícii brankár Jozef Brudňak a stredopoliar Marek Mihok. V štádiu riešenia príchodov ešte ostávajú jeden - dvaja futbalisti.

Skúška v Thajsku

Humenský káder sa konsoliduje nielen príchodmi. Niektorí, skôr mladí futbalisti, sú na hosťovaní v kluboch nižších súťaží, v jeseni stabilný útočník základnej zostavy Maroš Bačík si to futbalovo namieril do exotického Thajska. Ako sa vyvinie situácia v jeho prípade, je zatiaľ otázne.

Zdroj: denník Korzár