Po týždni ďalšie víťazstvo prípravky v Košiciach

2016-02-14 12:00:00

Družstvo U9 nenašlo premožiteľa v žiadnom zo šiestich duelov, zaslúžene zdvihlo nad hlavu víťazný pohár.

Košická pôda maličkým Michalovčanom praje. Družstvo U9 v metropole východu sa po týždni odtiaľ opäť vrátilo s vizitkou víťaz turnaja. Prípravka MFK Zemplín ovládla prvý ročník turnaja O pohár Šance, ktorý organizoval košický klub Benecol. Zverenci trénera Tomáša Kozára sa znova prezentovali výbornými výkonmi, keď ani v jednom zo šiestich zápasoch nenašli premožiteľa. Najlepším hráčom michalovského tímu bol Samuel Költö, ktorý sa s poltuctom strelených gólov stal aj jeho najlepším strelcom. Skóroval až v piatich dueloch, naprázdno vyšiel iba proti B-tímu Benecolu Košice. Zaujal aj brankár Filko, ktorý medzi troma žrďami v majstrovskom zápase stál vôbec prvýkrát a čisté konto si udržal až v troch stretnutiach.

Výsledky MFK Zemplín:

MI - CFT Academy 2:2 (góly MI Költö, Bamburák), MI - Junior Košice 2:0 (Költö 2), MI - Juventus Academy Košice 2:0 (Költö, Lichvár), MI - Benecol Košice B 1:0 (D. Rapáč), semifinále MI - Benecol Košice A 2:0 (Költö, Bamburák), finále MI - Junior Košice 0:0, na strely zo značky PK 3:2 (Költö, Marek, Bamburák)

Súpiska MFK Zemplín:

Simon Vinc, Filko - Roman Marek, Daniel Rapáč, Samuel Költö, Jakub Bamburák, Daniel Trusa, Dávid Makovický, Dávid Toma, Patrik Lichvár, Patrik Vasiľ