Rezerva prehrala rozdielom triedy

2013-02-17 12:00:00

Na vlastnej pôde nestačila na treťoligový Vranov nad Topľou, ktorému podľahla 0:3, pričom všetky góly inkasovala po prestávke.

Ani na štvrtý pokus sa rezervnému mužstvu MFK Zemplín Michalovce nepodarilo v príprave zvíťaziť. V dnešnom súboji proti Vranovu nad Topľou, ktorý hráva v tretej lige skupine Východ, zaknihovalo porážku 0:3.

B-mužstvo nastúpilo na zápas už bez dvojice Jozef Brudňak - Marek Mihok, ktorí majú namierené do Humenného. V úvodnom dejstvemali mierne navrch hostia z Vranova nad Topľou, ktorí mali zopár náznakov šancí, ale skórovať sa im nepodarilo. Bližšie ku gólu mali domáci. Dvakrát sa do listiny strelcov mohol zapísať Kokočák, avšak najprv z priameho kopu len tesne minul šibenicu hosťujúcej brány a o pár minút neskôr technickou strelou opečiatkoval ľavú žrď. Po zmene strán už Michalovčania nedokázali nadviazať na výkon z prvého polčasu a Vranovčania, ktorí mohutne prestriedali, mali veľkú prevahu. V 52. minúte sa radovali z prvého gólu, keď sa po peknom voleji presadil striedajúci Soták. Aj druhý gól vsietil Soták a veľmi sa podobal prvému: mladý hráč MFK trafil volejom parádne k žrdi - 0:2. Hostia naďalej dobíjali michalovskú svätyňu, viackrát však zabránil gólom brankár Bréda. V 76. minúte však lovil loptu zo svojej siete aj po tretíkrát, keď sa skóroval Stanislavský, ktorý uzavrel gólový účet stretnutia.

MFK Zemplín Michalovce B - MFK Vranov nad Topľou 0:3 (0:0)

Góly: 52. a 63. S. Soták, 76. Stanislavský

MFK ZEMPLÍN B: Bréda - D. Horňák, V. Kostovčík, A. Devečka, M. Hreha - M. Devečka, Pavlov, L. Forgáč, M. Gomboš - Kokočák, L. Apiar (46. Gronovič)

MFK: Makó (46. Bálint) - Paluba (46. M. Eštok), Gdovin (46. Dvorjak), J. Novák, Sakala - Hatok (46. Berenda), M. Kentoš (46. Stanislavský), Turcovský (46. Sopko), Boháč (46. Šamo), Streňo (46. Lazúr) - Breda (46. S. Soták)

Najbližšie prípravné stretnutie odohrajú zverenci kormidelníka Tomáša Kozára o týždeň v nedeľu 24. februára o 10. hodine na vlastnej pôde proti Veľkým Revištiam.