Jakub Grič s ďalším reprezentačným štartom

2013-02-06 12:00:00

Tentoraz dostal príležitosť proti Dánom, s ktorými Slováci remizovali 1:1. Michalovčan odohral celé stretnutie.

Slovenskí futbaloví reprezentanti v kategórii do 17 rokov remizovali v utorňajšom zápase s dánskymi rovesníkmi 1:1 v rámci turnaja štyroch krajín v španielskej La Mange. Za Slovensko sa gólovo presadil rovnako ako v nedeľu proti Nórsku Žilinčan Lukáš Čmelík, ktorý skóroval v 5. min. Dáni dokázali vyrovnať v 71. min zásluhou Mathiasa Andersena. Na kvalitne obsadenom podujatí sa mladí Slováci ešte stretnú s Poliakmi (vo štvrtok 7. februára o 12.00 h). V základnej zostave slovenského tímu opäť dostal príležitosť aj stredopoliar MFK Zemplín Michalovce Jakub Grič, ktorý tentoraz odohral celé stretnutie.

Slovensko "17" - Dánsko 17" 1:1 (0:0)

Góly: 5. Čmelík - 71. M. Andersen

SR "17": Junas - Kupec, A. Varga, Vavro, Kadlec (74. Vestenický), GRIČ, Špalek (63. Vodecký), F. Lesniak (63. Zázrivec), Čmelík (50. Lády), M. Lovás (50. Vlček), Haraslín

Ladislav Pecko (tréner SR "17"): "Dnes sme doplatili na nepremieňanie šancí. Najmä v prvom polčase sme mohli viackrát zvýšiť naše vedenie. Napokon sme tesne pred záverom dostali vyrovnávajúci gól. Dobrú hru musíme potvrdiť víťazstvami. Musíme sa naučiť premieňať šance a vyhrávať, pretože futbal sa hrá na góly a víťazstvá."

Zdroj: SITA