Prihláste sa na výjazd do Moldavy nad Bodvou!

2012-03-14 12:00:00

Vedenie MFK Zemplín Michalovce organizuje v sobotu pre fanúšikov autobusový výjazd do Moldavy nad Bodvou.

Najbližšiu sobotu konečne odštartujú jarnú časť II. ligy aj futbalisti MFK Zemplín Michalovce. Nepriaznivé počasie a nevyhovujúce terény to zariadili tak, že Zemplínčania odohrajú prvý jarný zápas až v 21. kole na pôde východniarskeho rivala FK Bodva Moldava nad Bodvou. Vedenie michalovského klubu sa rozhodlo k najbližšiemu súperovi v súťaži zorganizovať pre fanúšikov autobusový výjazd. Každý, kto má záujem povzbudiť MFK Zemplín v Moldave, sa môže prihlásiť na e-mailovej adrese vedúceho mužstva Petra Ščobika scobik@mfkzemplin.sk do štvrtka 15. marca (do 15. hodiny). Potrebné je uviesť svoje meno a priezvisko a dátum narodenia. Do predmetu správy uveďte "výjazd Moldava". Maximálny počet ľudí je 40. Výjazd je ZADARMO, autobus hradí vedenie klubu. Každý prihlásený si zaplatí iba vstupné na štadióne FK Bodva. Predpoludním bolo na výjazd prihlásených zhruba 20 ľudí, takže ešte je dostatok miest voľných. Neváhajte a prihláste sa!

Vedenie klubu týmto žiada všetkých zúčastnených fanúšikov, aby sa počas cesty do Moldavy a späť správali slušne, nepoškodzovali autobus a aby sa vyhýbali nadmernému požívaniu alkoholických nápojov.

Zraz fanúšikov je v sobotu o 15.15 hod. pred futbalovým štadiónom MFK Zemplín, odchod autobusu je naplánovaný na 15.30 hod. Zápas FK Bodva Moldava nad Bodvou - MFK Zemplín Michalovce sa uskutoční v sobotu 17. marca o 17.30 hod. Príďte povzbudiť michalovských futbalistov do Moldavy!